Vrei sa traiesti ca in "Sex and the city"? Poti inchiria casa Samanthei Jones din Malibu!


Daca ti-ai dorit vreodata sa traiesti ca in "Sex and the city", acum este momentul.

 

Casa din Malibu in care cuplul Samantha Jones - Smith Jerrod a locuit in primul film din serie poate fi oficial inchiriata pentru suma de 10.000 de dolari pe luna.
Conform site-ului Zillow.com, casa aflata pe plaja are trei etaje si ofera geamuri inalte, o pivnita cu vinuri si cinci balcoane cu vedere la ocean.
Intr-una dintre scenele memorabile din filmul bazat pe serialul realizat de HBO, Samantha - interpretata de Kim Catrall - face sushi pentru Smith si il aranjeaza pe trupu sau gol. Fanii filmului vor recunoaste bucataria in care l-a asteptat sa vina acasa.
Aproape nicio piesa de mobilier nu a fost modificata, asa ca locuinta arata la fel ca in film. Casa poate fi inchiriata pe termen scurt pentru suma de 55,000 de dolari pe luna, sau pe termen lung, cu 10,000 de dolari pe luna.
Sursa: Dailymail.co.uk

Casa din Malibu in care cuplul Samantha Jones - Smith Jerrod a locuit in primul film din serie poate fi oficial inchiriata pentru suma de 10.000 de dolari pe luna.Conform site-ului Zillow.com, casa aflata pe plaja are trei etaje si ofera geamuri inalte, o pivnita cu vinuri si cinci balcoane cu vedere la ocean.Intr-una dintre scenele memorabile din filmul bazat pe serialul realizat de HBO, Samantha - interpretata de Kim Catrall - face sushi pentru Smith si il aranjeaza pe trupul sau gol. Fanii filmului vor recunoaste bucataria in care l-a asteptat sa vina.Aproape nicio piesa de mobilier nu a fost modificata, asa ca locuinta arata la fel ca in pelicula. Casa poate fi inchiriata pe termen scurt pentru suma de 55,000 de dolari pe luna sau pe termen lung, cu 10,000 de dolari pe luna.

Sursa: Dailymail.co.uk

 


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri