Vitamina pe care orice om ar trebui să o ia! Monica Pop: „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută, în general”

Vitamina pe care orice om ar trebui să o ia! Monica Pop: „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută, în general”

Ce trebuie să facem în această perioadă de pandemie pentru a ne crește imunitatea. Ce recomandă celebrul medic Monica Pop.

Celebrul doctor Monica Pop, șefa de secţie în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, susține că românii au, în general, o imunitate scăzută. Din acest motiv, ar trebui să acorde o mai mare atenție unei vitamine care este strâns legată de sitemul imunitar.

Dr. Monica Pop a vorbit despre importanța sistemului imunitar în special în această perioadă și despre vitamina căreia terbuie să-i acordăm o importanță deosebită.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Citeste si: Coronavirus. Medicamentul descoperit de chinezi care poate ajuta la combaterea COVID-19, „Trebuie inclus în tratament cât mai curând”

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, duminică, la Antena 3.

Citeste si: Medicul Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le ai în casă, în timpul pandemiei de coronavirus

La începutul pandemiei, Monica Pop a oferit și o rețetă:

Tratament pentru creşterea imunităţii- Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:
- Isoprinosine 3 pe zi, un flacon
- Vitamina A- 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)
- Vitamina D3, f f importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000- 10000 u/zi.


Totul 1 lună.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Citeste si: Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: „Sunt mulți alți pacienți, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pământ!”

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.
Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).
Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în "acțiune"!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!", spune managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice, prof. dr. Monica Pop.Citește și:

Medicul Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le ai în casă, în timpul pandemiei de coronavirus

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies