Medicul Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le ai în casă, în timpul pandemiei de coronavirus


Ce spune cunoscutul medic despre alimentele pe care trebuie să le avem în casă în timpul pandemiei. Ce nu trebuie să ne lipsească în aceste zile.


In articol:

Medicul Monica Pop a făcut un anunț extrem de important, în contextul pandemiei coornavirusului, după ce mulți oameni au cumpărat o mulțime de alimente în ultimele zile, de teama că nu vor mai găsi tot ce le trebuie.

Chiar dacă oficialii au anunțat că alimentele nu se vor raționaliza și nu vor dispărea de la rafturi în săptămânile următoare, mulți cetățeni și-au cumpărat o mulțime de alimente, de multe ori alimente pe care nu le consumă în mod obișnuit.

Medicul Monica Pop a vorbit despre alimentația pe care trebuie să o aibă fiecare român care în acest moment este sfătuit să stea acasă, pentru a se proteja de boală. În plus, aceasta a vorbit despre două alimente pe care ar trebui să le aibă fiecare în casă, inclusiv în această situație.

„Alimentația trebuie să fie corectă în orice anotimp, chiar și fără această situație. Orice fel de exagerare nu este bună. Dimpotrivă! Eu le-am spus tuturor că, în cazul în care vor să facă provizii, ele să se bazeze mai ales pe biscuiți și ceai", a spus Monica Pop,

miercuri, pentru DCNews.

Mâncatul pe fond nervos cauzat de stres și anxietate este nociv, iar la finalul acestei situații, mulți români se vor trezi cu câteva kilograme în plus.

Citeste si: Rețete. Cartoful- alimentul pe care toți românii îl au în case. Rețete de pandemie- feluri de mâncare pe bază de cartofi

coronavirus
coronavirus

„Bineînțeles că poate duce la obezitate. Și chiar am și pronosticat lucrul acesta: peste o perioadă, dacă durează mai mult repausul la domiciliu, vor fi mult mai mulți obezi decât au fost până acum", a punctat Monica Pop.

Citeste si: Săpunul este aliatul tău principal în combaterea coronavirusului COVID-19. Știi de ce?

Nu uita de starea de sănătate

De asemenea, reputatul medic reamintește faptul că fiecare persoană trebuie să aibă mai multă grijă de starea de sănătate și să continue tratamentul specific pentru afecțiunile pe care le are.

Citeste si: Ce condiții trebuie să respecte vânzătorii din piețe, în contextul epidemiei de coronavirus

„Bolile fiecăruia trebuie îngrijite așa cum s-a făcut până acum. În farmacii se găsesc medicamente.

În afară de obezitate și diabet, secundar obezității, nu cred că pot apărea alte afecțiuni, dacă oamenii se comportă normal", a conchis Monica Pop.


Abonează-te pe

Citește și:

Săpunul este aliatul tău principal în combaterea coronavirusului COVID-19! Știi de ce?

Incredibil! De ce își ține Oana Sârbu copilul ASCUNS vreme de atâția ani

Rețete de pandemie. Rețetă de pâine fără făină. Oricine poate pregăti astfel de turte

Iată cum poți face singură gel antibacterian. E foarte simplu, ai nevoie doar de...

Rețete. Cartoful- alimentul pe care toți românii îl au în case. Rețete de pandemie- feluri de mâncare pe bază de cartofi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum se face pateul de casă. Rețetă pentru cel din pui, dar și pentru cel din porc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri