Videochatul te ajută să câștigi mai mulți bani decat OnlyFans?


Videochatul te ajută să câștigi mai mulți bani decat OnlyFans?

Mediul online devine cea mai bună opțiune când vrei să ai un job la care poți lucra fără prea multe bătăi de cap, iar videochatul și Onlyfans-ul reprezintă varianta perfectă  pentru muncă puțină și bani mulți.


In articol:

OnlyFans-ul a devenit, în ultima perioadă, platforma cu cei mai mulți utilizatori și cele mai multe conturi. Utilizarea atât de ușoară a atras persoane din întreaga lume pentru că oricine vrea să facă bani fără efort prin crearea conținului dorit, câteva poze incitante și conversații pe chat. Poți lucra doar când vrei și poți vorbi doar cu cine vrei tu, când vrei tu. Pare foarte simplu, dar chiar este așa?

  Care este adevărul despre OnlyFans?

Multe tinere cad în mirajul OnlyFans-ului cu speranța că vor fi independente financiar într-un timp foarte scurt. Într-adevăr chiar se pot câștiga sume colosale, dar doar dacă ești deja cunoscută în mediul online.

Contează enorm urmăritorii pe care îi ai deja în spate pentru că OnlyFans-ul lucrează foarte bine cu promovarea pe rețelele tale de socializare, dar așa îți vei pierde garanția că datele tale vor fi în siguranță. Influencerii, modelele de top sau vedetele vor avea mereu cel mai mare avantaj datorită platformelor deja ridicate de baza de urmăritori.

Mai mult, pentru o începătoare în lumea OnlyFans-ului trebuie să fie luate în vedere și alte aspecte.

Tu te vei ocupa de management, de marketing și de partea tehnică. Tu îți vei pregăti postările, te vei promova, te vei ocupa de problemele tehnice care vor apărea. Trebuie să te ocupi de echipament (pentru ca telefonul nu este suficient), de ținute și, mai ales, de tine, iar fără o bază clară și structurată ale cunoștințelor tale, toată munca ta va fi în zadar.

Munca ta va fi zilnică, fără zile libere pentru că va fi necesar să menții constant legătura cu fiecare membru ca să nu îl pierzi.

Vânzarea conținutului pe OnlyFans se face doar prin abonamente de minim 5$, iar conținutul trebuie să fie foarte diversificat și creativ. Investițiile tale se vor împărți în imaginea ta, echipament, promovare, reparații, suport tehnic și multe altele, iar fără urmăritori va fi destul de greu să îți conturezi prezența în OnlyFans. Stresul și oboseala vor fi foarte mari și câștigurile vor fi foarte mici.

  Ce înseamnă videochatul?

Deși acest job este încă unul tabu, videochatul te poate ajuta să evoluezi în viața personală. Cu o echipă în spate vei reuși să ai succes constant, mult mai rapid. Echipa studioului, structurată pe diferite specializări, se va ocupa de tot ce este necesar și vei avea multe beneficii, de la servicii de înfrumusetațare gratuite până la suport din partea site-urilor, iar dacă ești nouă în domeniu primești și un bonus de angajare garantat.

Activitatea într-un studio de videochat îți garantează siguranța datelor personale și te scapă de griji. Vei avea oameni care vor lucra pentru tine, în mare parte. Te vor ajuta cu promovarea constantă fără ca datele personale să fie dezvăluite, te vor aranja în fiecare zi de muncă, te vor învăța secretele unei comunicări eficiente și tot ei îți vor pregăti portofoliul artistic, fără ca tu să depui prea mult efort. Trainingurile vor fi personalizate și prelungite cât va fi nevoie, pline de informații sau sfaturi profesioniste care te vor ajuta să ajungi pe culmile succesului. Recuzita studioului este pregătită pentru tine, suportul tehnic va fi la orice oră din zi și din noapte, iar programul va fi modificat în funcție de preferințe sau cerințe, fără ore suplimentare.

Câștigurile și bonusurile sunt foarte mari încă din prima lună. Pare greu de crezut, dar un studio performant și profesional se va implica mereu. Modele câștigă bani și când sunt offline, nu doar online, datorită promovării constante, iar legăturile cu membrii se creează și mențin doar în timpul programului fără să fie luate ore din timpul liber al modelului.

Cum îți dai seama că un studio e potrivit pentru succesul tău?

Simplu, te informezi. Un interviu te va ajuta mereu să afli tot ce este necesar, dar modul în care va fi ținut îți va da toate răspunsurile. Interviul trebuie să fie mereu plăcut și informativ, iar persoana cu care îl vei ține trebuie să fie transparentă în informații, dispusă să te ajute să întelegi toate apectele și maleabilă. Cu cât persoana va fi mai deschisă la orice curiozitate și deschisă spre comunicare, cu atât răspunsul la întrebare va fi mai clar.

Seriozitatea studioului se va vedea întotdeauna în numărul premiilor internaționale și recunoașterea mondială. În momentul actual sunt foarte multe studiouri pe piață din care poți alege, dar cel care este recunoscut internațional va fi cel mai sigur pentru tine, întrucât ele vor investi mereu în modelele echipei, iar munca și câștigurile vor fi mereu la cel mai înalt nivel.

Caută întotdeauna o echipă care pune văd potențialul tău și te sprijină să evoluezi constant. Caută un studio care va investi în tine și în performanțele tale, care îți oferă tot suportul tehnic de care ai nevoie, care îți asigură confidențialitatea 100% și, mai ales, care oferă contract de muncă legal.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se scot petele de vin roșu

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

4 Tratamente naturale pentru unghii rezistente, pe care le poți face acasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri