De ce fotbalul are mai mulți suporteri bărbați?


De ce fotbalul are mai mulți suporteri bărbați?

Fotbalul este cel mai urmărit și apreciat sport la nivel mondial. Fiecare țară are echipa națională și suporterii săi. Fiind un sport atât de apreciat în întreaga lume, fotbalul este și cel mai pariat sport. Este știut faptul că majoritatea suporterilor sunt bărbați, iar acest lucru se întâmplă din câteva motive logice.


In articol:

În primul rând, a fi suporter înseamnă să fii prezent la toate meciurile echipei preferate și să faci parte din comunitate suporterilor. Atunci când vorbim de fotbal și de suporteri, vorbim despre o activitate preponderent masculină. Fotbalul nu înseamnă doar meciul de pe teren în sine ci înseamnă o adevărată comunitate unde se discută lucruri din fotbal, iar pentru unii suporteri este un stil de viață.

Deoarece în fotbalul din zilele noastre nu există femei în rândul jucătorilor și echipelor mari, acest lucru face ca majoritatea suporterilor să fie bărbați. De asemenea, în galeria suporterilor este mereu multă adrenalină și o atmosferă încinsă. Acest lucru este specific bărbaților. Nu vei vedea prea multe femei cu steagul echipei preferate în mână care să strige din toate puterile mesaje de încurajare pentru jucători.

Berea, cel mai bun  prieten al fotbalului

Pe lângă activitatea pe care o au în timpul meciului, cu toții știm că cel mai bun prieten al fotbalului este berea. După fiecare meci, suporterii merg în anumite pub-uri pentru a sărbători victoria sau pentru a-și alina pierderea. Berea este în general un lucru masculin. Femeile preferă băuturile mai fine.

Vei vedea puține femei care să stea la o masă plină de bărbați îmbrăcați în culorile echipei pe care o susțin.

De asemenea, vei vedea și puține femei cu o halbă de bere în față. Fotbalul înseamnă masculinitate și nu se potrivește fineții unei femei.

În strânsă legătură cu pasiunea pentru fotbal este și parierea pe acesta. Majoritatea împătimiților de fotbal pariază pe acest sport la Fortuna pariuri sau alte case. Aici este vorba de dovedirea cunoștințelor despre o echipă sau despre sport în sine. Pe lângă aceasta, este și plăcerea de a câștiga și adrenalina oferită.

Atunci când urmărești un meci de fotbal pe care ai pariat, emoțiile sunt mult mai intense și trăiești o experiență mult mai dinamică.

Sunt puține femei care să parieze pe fotbal deoarece nu dețin atâtea informații despre fotbal precum bărbații. Bărbaților le place să analizeze un meci de fotbal, să discute despre acesta și să își împartă păreri. La majoritatea meselor unde vezi bărbați sunt șanse mari să auzi discuții despre fotbal la o bere.

Fie că joacă pentru amuzament sau pentru a face profit, iubitorii sportului rege pariază constant pe acest sport. Fotbalul este cel mai pariat sport la nivel mondial și aduce câștiguri enorme multor pariori de pe întreaga planetă. Din aceste motive, fotbalul este mult mai pretabil pentru bărbați decât pentru femei.

Agitația din galeriile suporterilor și evenimentele neplăcute pe care le știm cu toții că au loc între suporterii dintre echipele rivale sunt motive pentru care fotbalul are mai mulți


Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Stirile Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari si pe publicul Comercial

„Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere

Ce se întâmplă dacă torni făină în chiuveta de la bucătărie. Rezultatul este uimitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri