Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte. "Ursitoare" FOTO!

Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte.
Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte. "Ursitoare" FOTO!

Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. Uite ce a spus despre tinuta purtata de aceasta la botezul fiicei ei.

 

Petrecerea săptămânii trecute a fost, fara doar şi poate, cea care a succedat slujba de creştinare a micutei Anastasia, nepoata fostului preşedinte Traian Băsescu.

Evenimentul a fost de cinci stele, cum se aştepta de altfel toata lumea având în vedere că Elena Băsescu a avut mereu gusturi rafinate.

Toată "crema" lumii mondene s-a reunit la restaurantul de lux care a găzduit petrecerea, iar fostul şef al statului şi-a dovedit maestria pe ringul de dans.

Ei bine, fashion editor-ul Iulia Albu a opinat doar despre ţinuta Elenei şi, din pacate, vestimentaţia mamei Anastasiei nu a impresionat-o pe Domniţa de Alba.

Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. "Nu stiu daca e neaparat cea mai fericita alegere"

" Nu ştiu dacă este neapărat cea mai fericită alegere să te costumezi în ursitoare la botezul propriului copil, însă dacă o faci bine, de ce nu? Trebuie să recunosc că aerul “Grimmesque” al întregii poveşti are ceva fascinant mai ales în combinaţie cu părul negru al Elenei

Băsescu.

 

 

 

Presupun că la botez nu s-au servit mere, aşa ca să nu le dăm pe pere, zic. Poftă bună.", a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.comCitește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 20 OCTOMBRIE 2018. O zi pentru frecvenţa iubirii

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Horoscop de weekend Oana Hanganu, 20-21 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit un weekend perfect

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies