Vezi ce spune Iulia Albu despre ţinuta purtată de Elena Băsescu la botezul fetiţei ei. N-a menajat-o deloc pe fiica fostului preşedinte. "Ursitoare" FOTO!


Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. Uite ce a spus despre tinuta purtata de aceasta la botezul fiicei ei.

 

Petrecerea săptămânii trecute a fost, fara doar şi poate, cea care a succedat slujba de creştinare a micutei Anastasia, nepoata fostului preşedinte Traian Băsescu.

Evenimentul a fost de cinci stele, cum se aştepta de altfel toata lumea având în vedere că Elena Băsescu a avut mereu gusturi rafinate.

Toată "crema" lumii mondene s-a reunit la restaurantul de lux care a găzduit petrecerea, iar fostul şef al statului şi-a dovedit maestria pe ringul de dans.

Ei bine, fashion editor-ul Iulia Albu a opinat doar despre ţinuta Elenei şi, din pacate, vestimentaţia mamei Anastasiei nu a impresionat-o pe Domniţa de Alba.

Iulia Albu o ia peste picior pe Elena Basescu. "Nu stiu daca e neaparat cea mai fericita alegere"

"Nu ştiu dacă este neapărat cea mai fericită alegere să te costumezi în ursitoare la botezul propriului copil, însă dacă o faci bine, de ce nu? Trebuie să recunosc că aerul “Grimmesque” al întregii poveşti are ceva fascinant mai ales în combinaţie cu părul negru al Elenei Băsescu.

 

 

 

Presupun că la botez nu s-au servit mere, aşa ca să nu le dăm pe pere, zic. Poftă bună.", a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Despărțire bombă în showbiz! Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri