Veste excepțională de la premierul Ludovic Orban. De când putem merge la mare?


Premierul României, Ludovic Orban, a dat o veste extraordinară. Acesta a mărturisit că sezonul estival se va deschide, explicând de când putem merge la mare.


In articol:

Premierul româniei, Ludovic Orban, a declarat că în următoarea perioadă, Guvernul va reglementa condițiile deschiderii noului sezon estival. S-a aflat că până la data de 1 iunie, premierul și-a propus să elaboreze un set de reguli pentru a putea începe sezonul estival.

Citeste si: Noile reguli de călătorie cu metroul! Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: „Vor fi echipe care să verifice existența măștii”

Ludovic Orban a fost prezent în Vama Albița pentru a întâmpina cadrele medicale proaspăt întoarse de peste Prut și a mărturisit că Guvernul dorește deschiderea sezonului estival în cel mai scurt timp cu putință.

veste, premierul, ludovic orban, sezon estival, putem merge la mare
veste, premierul, ludovic orban, sezon estival, putem merge la mare

„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise. Singura restricţie este legată de neutilizarea spaţiilor comune de servire a mesei. Bucătăriile se pot deschide, dar masa va putea fi servită în sistem de room-service, în cameră. În ceea ce priveşte sezonul estival, sigur că, probabil, după data de 1 iunie, vom reglementa acest sector.

Citeste si: Vor primi românii amenzi în starea de alertă? Precizările lui Ludovic Orban

Intenţia noastră, sigur, este în măsura în care nu există o răspândire mai largă, un număr mai mare de cazuri de infectare, intenţia noastră este, în condiţii foarte bine reglementate, este să permitem sezonul turistic estival,” a mărturisit premierul României, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a făcut anunțul! Când se vor relua zborurile

Premierul a declarat că, în ceea ce privește reluarea curselor aeriene, a zborurilor, va aștepta planul european. ”La nivel european e o dezbatere foarte amplă privitoare la reluarea zborurilor. Reluarea zborurilor nu poate fi un act unilateral al României, pentru că cele mai multe curse aeriene le avem cu țări de la nivelul Uniunii Europene și aici va exista un plan de reluare a transportului aerian, de asemenea și de stabilire a condițiilor care vor fi puse la reluarea transportului aerian. Când vom decide la nivel european reluarea zborurilor, atunci vom decide și noi,” a anunțat premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Ludovic Orban, despre sancțiunile pentru cei care nu vor purta mască după data de 15 mai


Abonează-te pe

Citește și:

Ludovic Orban, despre sancțiunile pentru cei care nu vor purta mască după data de 15 mai

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Noile reguli de călătorie cu metroul! Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: „Vor fi echipe care să verifice existența măștii”

Când scăpăm de coronavirus? Calculele de ultimă oră pun pe jar românii

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru jurnaliști: „Ne preocupă...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri