Noile reguli de călătorie cu metroul! Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: „Vor fi echipe care să verifice existența măștii”


Ce riscă cei care nu poartă mască la metrou. Anunțul de ultimă oră al premierului Ludovic Orban, pentru călătorii cu metroul.


In articol:

Premierul Ludovic Orban a declarat de curând că, după ridicarea stării de urgență va fi impusă “o organizare foarte bună” în ceea ce priveşte circulaţia cu metroul în Capitală.

“La metrou, de asemenea, va fi necesară o organizare foarte bună, la accesul la metrou prin gurile de metrou unde vor fi echipe care să verifice existența măștii, iar cei care nu au măști să poată să-și achiziționeze de la intrare”, a declarat șeful Guvernului României la Digi24.

Noile reguli de călătorie cu metroul! Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: „Vor fi echipe care să verifice existența măștii”

Citeste si: Medicul care a făcut minuni la Timișoara, Virgil Musta, vorbește despre gestul lui Viorel Cataramă: ”Omul este liber să își aleagă soarta” VIDEO EXCLUSIV

Deplasarea în vagoanele metroului, cu anumite condiții


Prim-ministrul a mai subliniat că deplasarea în vagoanele metroului se va face în anumite reguli. La intrările de la gurile de metrou vor fi polițiști și jandarmi care formează filtre pentru a preveni supraaglomerarea metroului bucureștean. Cei fără mască sunt avertizați, iar persoanele recalcitrante riscă amendă între 500 și 1.500 de lei.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, avertisment pentru români: „Chiar dacă nu am ajuns la dramele din alte țări...”

“Da, va exista o organizare atât din partea metroului, dar cu siguranță metroul va beneficia și de sprijinul forțelor din cadrul MAI”, a mai afirmat Ludovic Orban.

foto: Hepta.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana? „Nu stau ca nimeni să mă lovească. Am căutat bilet de avion...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri