Uite care sunt cele mai inedite interventii de chirurgie estetica!


Chirurgul estetician Adina Alberts-Catarama a vorbit pentru kfetele.ro despre cele mai inedite interventii de chirurgie estetica. Iata care sunt acestea!

1. Subtierea maxilarelor

Maxilarele « puternice” sunt extrem de deranjante mai ales pentru femei. Acestea se pot subtia prin injectii de toxine botulinica. Cateva puncte bine plasate de toxina rezolva aceasta problema pentru 4-6 luni. Interventie costa 120 de euro si, pentru a se pastra efectul, trebuie repetata permanent.

2. Implant pentru punctul G

Implantul pentru punctul G este un implant siliconic de forma rotunda care se introduce in zona submucoasa din regiunea punctului G a peretelui vaginal.

Vindecarea dureaza 4 saptamani, timp in care activitatea sexuala este prohibita. Implantul se fixeaza dupa vindecare, in pozitia optima si creste satisfactia in timpul actului sexual. Operatia costa 1500 de euro. Augmentarea punctului G se poate face si prin metoda de injectare de silicon in micropicaturi sau de injectare de acid hialuronic, interventii ale caror costuri se situeaza in intervalul  600-1200 de euro.

3. Netezirea gropitelor din barbie

Gropitele din barbie au o rezolvare facila. Se injecteaza toxina botulinica. Costul este de 150 de euro iar rezultatele se pastreaza pentru cateva luni. Apoi trebuie refacuta injectia.

4. Corectarea zambetului care expune gingia superioara

Sunt persoane care atunci cand zambesc se dezvleste inestetic dantura superioara inclusiv gingia superioara, partial sau chiar total. Acest neajuns se poate corecta usor prin injectare de toxina botulinica. Costul este de 150 de euro iar rezultatele rezista 3-4 luni.

5. Sculptarea gleznelor

Modelarea gleznelor este o interventie de lipoaspiratie minutioasa, prin care este scoasa “controlat” grasimea de la nivelul gleznelor, astfel incat acestea sa devina cat mai suple. Aceasta tehnica se poate aplica cu conditia ca volumul gleznelor sa fie dat in mare parte de grasimea localizata la acest nivel si nu de formatiunile osteotendinoase subiacente.

Articol oferit de Care Zone www.carezone.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian pleacă din emisiunea Puterea dragostei! Ce cadou de adio i-a făcut Biancăi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Adina Alberts
Parteneri