Stii ce este lipoliza corporala? Afla totul despre aceasta procedura care distruge imediat grasimile!


Medicul Adina Alberts iti spune totul despre, lipoliza, o procedura ce presupune injectarea in staturile de grasime, fie din hipoderm fie mai adanc, a unor substante care distrug membrana celulelor grase.

Prin aceasta metoda se intelege injectarea in staturile de grasime, fie din hipoderm fie mai adanc, a unor substante care distrug membrana celulelor grase. Grasimea se lichefiaza si este absorbita treptat de organism.

Tehnica este foarte noua. Exista tari in care aceste substante sunt interzise pentru ca se presupune ca sunt nocive. Studii recente arata ca lipoliza este totusi o metoda sigura, eficienta, ieftina si la indemana tuturor.

Sunt mai multe substante care produc lipoliza, asa numitii agenti de lipoliza. Acestea au actiune similara detergentilor, emulsionand grasimile din depozite.

Fosfatidilcolina este cel mai larg folosita. Este obtinuta de obicei din extract de soia si se mai numeste si lecitina. Fosfatidilcolina este cunoscuta pentru rolul benefic pe care il are asupra capacitatii de memorare. Totodata este folosita in medicina cardiovasculara, impreuna cu alte substante, utilizare bazata tocmai pe proprietatea de a liza grasimile, cu efect antiaterosclerotic si de scaderea a colesterolului sanguin. Exista si alti agenti de emulsionare eficienti. Deoxicolina este unul dintre acestia si se pare ca ar avea o actiune chiar superioara fosfatidilcolinei in sensul ca efectul acesteia este de mai lunga durata si mai intens.

Agentii de lichefiere se combina de obicei cu alte substante care au rol de facilitare a absorbtiei lipidelor emulsionate si de intensificare a actiunii agentului principal. Au aparut astfel diverse combinatii de substante, cocktail-uri lipolitice care se comercializeaza ca atare.

Articol oferit de Care Zone www.carezone.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Începe programul "Rabla pentru electrocasnice"! Când îți poți schimba televizorul?

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

Lily Collins se căsătorește! Cum a reacționat familia actriței?

Sfatul zilei de astăzi, vineri 27 noiembrie 2020. Balanțele pornesc într-o aventură

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri