Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”


Dr. Adina Alberts prezintă cea mai comodă modalitate de sterilizare, inclusiv pentru alimente.


In articol:

Dr. Adina Alberts prezintă o soluție rapidă și extrem de comodă pentru sterilizarea alimentelor precum și a oricăror alte obiecte care vin din exterior. Medicul spune că lampa cu ultraviolete C, folosită inclusiv în sterilizarea sălilor de operații, este o soluție pe care până acum autoritățile au ignorat-o.

”Este bine știut cât de folositoare sunt lămpile UV în sterilizarea sălilor de operații. Simplu, eficient, ieftin și rapid. De ce nu se utilizează în România în lupta cu COVID-19? De ce nu există lămpi mobile cu UV-C peste tot în spațiile destinate întrunirilor, în magazine, în farmacii, în spitale sau în policlinici!
Există și varianta foarte simplă, de uz casnic, sub forma unui bec, pe care dacă îl atașați la o veioză, veți avea la îndemăna mereu, cea mai eficientă armă de sterilizare, și anume fascicolul de raze ultraviolete de tip C.

Sau există varianta lămpilor cu baterii, precum cea descrisă în materialul video.
Conform celor mai noi studii, lumina UV-C este inofensivă pentru om, dar germicidă pentru bacterii, fungi și virusuri, inclusiv pentru noul corona”, spune Dr Adina Alberts. 

Citeste si: Cum trebuie să lupți împotriva coronavirusului? Sfaturi de la Adina Alberts!

Adina Alberts: ”Se îndreaptă lumina timp de un minut către produs”

Medicul a postat și un clip pe contul ei de socializare prin care explică cum funcționează lampa UV-C portabilă.

”Această lampă este cu baterii, portabilă, o puteți avea în geantă cu dumneavoastră, oriunde mergeți. Puteți să sterilizați suprafețe, puteți să sterilizați scaune, fotolii, haine, pantofi, orice. Inclusiv produsele alimentare pe care le luați din magazine.

Există produse alimentare, evident, după cum bine știți, care nu pot fi spălate, puse sub jet de apă sau sterse în vreun fel.

Și atunci folosim această lampă. Pur și simplu îndreptați fasciculul luminos cu ultraviolete C către produsul pe care vreți să-l sterilizați și îl plimbați în acest mod, timp de un minut, pe fiecare față a acestui produs. În acest mod puteți avea siguranța că ați introdus în casă produse curate”, a mai spus Adina Alberts.


Abonează-te pe

Citește și:

Adina Alberts, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: ”Mă întreb! De ce dumneavoastră, în calitatea înaltă pe care o dețineți, nu ați luat atitudine publică”

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"

Marea Finală “Bravo, ai stil ! Celebrities”, sâmbătă, 5 februarie, de la ora 20:00!

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Adina Alberts
Parteneri