Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica


Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica

Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica pentru atunci cand vrei sa fii o gospodina adevarata


In articol:

-Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

- Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.

-Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

- Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

- Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

-Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

 


Abonează-te pe

Citește și:

Reţetă de gogoşele dulci ca la bunica acasă

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Suflete pereche – știi ce calități trebuie să aibă persoana perfectă pentru tine?

Momente triste pentru Burak Deniz, BARIS, starul serialului “Povestea noastra”!

Anda Adam, jurat la “Bravo, ai stil!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dr. Beatrice Mahler avertizează! „Valul 3 va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri