Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica


Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica pentru atunci cand vrei sa fii o gospodina adevarata

-Nu ai un sucitor/făcăleț pentru a întinde aluatul? Nicio problemă, poți folosi de o sticlă de vin!

-Tortul/prăjitura se va tăia perfect dacă folosești un cuțit cald.

-Pentru a avea rezultate mai bune atunci când coci o prăjitură/ un tort/ brioșe/chec etc., lasă untul și ouăle la temperatura camerei peste noapte.

-Busuiocul proaspăt se păstrează mai bine la temperatura camerei dacă îi sunt ținute tulpinile în apă.

-Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapte înainte de a le pune la cuptor

-Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma

 

DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate