„Trebuie să fim destul de generoși cu uleiul pentru că vom avea carne de vițel, care este destul de slabă!” Rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea

„Trebuie să fim destul de generoși cu uleiul pentru că vom avea carne de vițel, care este destul de slabă!” Rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea
„Trebuie să fim destul de generoși cu uleiul pentru că vom avea carne de vițel, care este destul de slabă!” Rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea

Află din rândurile următoare care este rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea gătește mereu cele mai gustoase preparate pentru familia sa. De data aceasta, soția lui Tavi Clonda a pregătit o plăcintă cu carne de vițel și brânză și a filmat întreg procesul, împărtășind imaginile cu urmăritorii săi din mediul online.

Astăzi o să fac o plăcintă pe care aș fi făcut-o cu carne de miel, dacă aș fi avut, dar pentru că nu am avut carne de miel o să o facem cu carne de vițel și o să o îmbunătățim cu niște brânză feta și o să iasă o delicatesă!”

, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea

Citește și: „Prăjitura care mie îmi place cel mai mult se numește Reine de Saba. Este o prăjitură deosebită, care se coace în straturi. Un deliciu!” Rețeta Gabrielei Cristea pentru prăjitura Reine de Saba

Rețeta de plăcintă cu carne de vițel și brânză a Gabrielei Cristea
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Ca salata noastră de boeuf să fie foarte bună, secretul este ca toate ingredientele să fie uscate, adică să fie scurse.” Rețeta de salată de boeuf a Gabrielei Cristea

Ingrediente:

  • unt;
  • ulei;
  • foi de plăcintă;
  • brânză feta;
  • brânză cremoasă;
  • ceapă;
  • usturoi;
  • ardei;
  • muguri de pin;
  • ceapă verde;
  • salvie;
  • cimbru;
  • carne de vițel;
  • morcov;
  • două linguri de sos concentrat de roșii;
  • chivas.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Citește și: Cine este Patricia, noua concurentă din „Casa iubirii”! Tânăra a aflat, deja, că are ceva în comun cu Moldo- kanald.ro

Citește și: "Unde nimerea, acolo îi băga cuțitul" O tânără mamă din București a fost măcelărită de propriul soț. Femeia a cerut ca bărbatul să fie monitorizat, dar a fost ignorată- stirilekanald.ro

Începem curățând toate legumele. Într-o cratiță încinsă punem ulei și trebuie să fim destul de generoși cu uleiul pentru că vom avea carne de vițel, care este destul de slabă. Amestecăm bine-bine carnea la prăjit, că să se desfacă, să nu rămână lipită și să se prăjească peste tot. Ca totul să meargă mai repede, o să lucrez la două tigăi. Am mai pus o tigaie la încins și o să pun ulei în ea.

Aici o să călesc ceapa, un morcov și o jumătate de ardei. Când ceapa a început să se călească, punem și usturoiul. Tot aici punem și un buchețel cu salvie și cu cimbrișor. Ar fi fost mai bine rozmarin, dar mă mulțumesc cu ce am. Amestecăm cele două compoziții, adică ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul, le punem aici peste carne și tot acum punem și bulionul. Mai adăugăm și un strop de apă ca să o lăsăm câteva minute bune la fiert.
Prăjim și mugurii de pin. Avem aici carnea și legumele și am tăiat niște cubulețe de brânză feta. Avem aici niște ceapă verde și niște chivas și mugurii de pin. Le combinăm pe toate și gata, am terminat de făcut umplutura noastră.

Hai să vă arăt cum montez plăcinta. Iau o formă din asta cu marginea detașabilă și pun destul de generos unt topit, inclusiv pe marginile tăvii.

Punem o foaie și avem grijă să o montăm de așa manieră încât să încapă în toată tava. Punem din nou unt topit. Ungem, mai luăm o foaie și o așezăm frumos invers, ca să putem să îmbrăcăm plăcinta cât mai bine. Punem din nou unt și ungem bine tava. Punem compoziția în partea de jos, iar deasupra o să pun brânză cremoasă, pe care am să o fărâmițez și vreau să acopăr toată suprafața cu ea. Tragem marginile în interior. Trebuie să lucrați foarte repede pentru că dacă nu, se usucă foaia de plăcintă. Deasupra punem fâșii din acestea. La final ungem totul din belșug cu unt. Plăcinta mea o să intre la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 25-30 de minute. ”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

„N-am pretenția că sunt bucătar, dar mă descurc, măcar fac mâncăruri gustoase!” Rețeta de gulaș de porc a lui Mădălin Ionescu

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

De unde a fugit, de fapt, cangurul alb filmat pe străzile Bucureștiului? Poliția a elucidat misterul

Ce semne a primit Claudiu Molnar, după decesul soției sale: „A aprins-o în dormitor...”

Cum arăta Cansın Şenel, actrița care joacă rolul Sema în noul serial “Dragoste fără hotare”, în urmă cu zece ani, la început de carieră

VIDEO „Ne este foarte frică”. Măcelul din Urziceni. Atacatorii au fost capturați


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies