Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi


Tortul Duett este din frişcă şi spumă de ciocolată, învelit într-o glazură de ciocolată irezistibilă.

INGREDIENTE PENTRU SPUMA DE FRIŞCĂ:

-10 g gelatină
 -125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE CIOCOLATĂ CU FRIŞCĂ:

-10 g gelatină

-125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-1 lingură cacao

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA DE CIOCOLATĂ:

-50 g ciocolată

-40 ml frişcă lichidă

MOD DE PREPARARE

Tapetam cu folie alimentară o formă de tort cu pereţii detaşabili cu diametru de 18 cm (putem folosi şi formă de silicon). Pentru prepararea spumei de frişcă, înmuiem gelatina în lapte, respectând instrucţiunile de pe pachet.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Se dau 2080 de lei pe lună, pentru milioane de români! Banii intră direct pe card

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri