Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi


Tortul Duett este din frişcă şi spumă de ciocolată, învelit într-o glazură de ciocolată irezistibilă.

INGREDIENTE PENTRU SPUMA DE FRIŞCĂ:

-10 g gelatină
 -125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE CIOCOLATĂ CU FRIŞCĂ:

-10 g gelatină

-125 ml lapte

-200 ml frişcă lichidă

-60 – 90 g zahăr

-1 lingură cacao

-Vanilie

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA DE CIOCOLATĂ:

-50 g ciocolată

-40 ml frişcă lichidă

MOD DE PREPARARE

Tapetam cu folie alimentară o formă de tort cu pereţii detaşabili cu diametru de 18 cm (putem folosi şi formă de silicon). Pentru prepararea spumei de frişcă, înmuiem gelatina în lapte, respectând instrucţiunile de pe pachet.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Citește și:

Tort rapid de ciocolata cu biscuiti, FARA COACERE!

Tort Duett, fara coacere. Desert incredibil in trei straturi

Tort "Ciocodream" cu crema bogata de ciocolata si blat pufos de cacao!

Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri