Tort cu mere, nuci şi brânză - reţetă delicioasă


Mod de preparare Tort cu mere, nuci si branza

Incingi cuptorul la 180 grade C. Pui nucile intr-o tava si le dai la cuptor pana ce nucile capata un miros placut si se prajesc usor. Le lasi sa se raceasca, dupa care le maruntesti.
Topesti untul si il lasi sa se raceasca. Intr-un castron amesteci faina cernuta impreuna cu praful de copt si sarea. Mixezi ouale impreuna cu zaharul, dupa care adaugi si untul topit, coaja de portocala si scortisoara macinata si jumatate din amestecul de faina. Amesteci usor dupa care adaugi nucile maruntite si restul de faina. Torni amestecul intr-o tava de tort tapetata cu hartie de
copt si dai blatul la copt pentru 35 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Cat timp lasi blatul la racit, pregatesti umplutura de mere: decojesti merele, le cureti de samburi si le tai cubulete mici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri