Top 3 trucuri de a aduce o îmbunătățire hummusului cumpărat din comerț! Schimbă-i gustul total și bucură-te de adevărata sa aromă!

trucuri
Schimbă-i gustul total și bucură-te de adevărata sa aromă!

Acest preparat simplu se consumă tot mai des la noi în țară, iar deși poate părea destul de fad, se poate adăuga un mic plus prin anumite ingrediente.

Află din rândurile următoare, care sunt micile artificii culinare pe care le poți face, pentru a te bucura de gustul unui hummus potrivit.

1. Adaugă un factor crocant prin năut prăjit

Atunci când vine vorba despre un dezavantaj al preparatului, atunci când este cumpărat din magazin și nu făcut în casă, ține în special de gustul și prezentarea fără pic de culoare a acestuia. În timp ce hummusul preparat în casă tinde să aibă o textură mai bogată, cel cumpărat poate fi adesea fad, iar dacă nu îi adaugi mici artificii culinare, care sunt la îndemâna oricui, s-ar putea să nu îl mai consumi. Astfel, prin introducerea unui contrast de textură în amestec, în acest caz, unul crocant, puteți adăuga un plus de gust hummusului, fără pic de efort.

Există nenumărate moduri de a face asta, însă cel mai la îndemână este cel care se amestecă treptat cu sosul, pe măsură ce este consumat. Fără alte introduceri, faceți loc pe hummus pentru câteva bobițe de năut crocant. Acest efect textural de crocant, aduce plusul de care avea nevoie, iar în același timp vă puteți bucura și de beneficiile oferite de el, pentru sănătate. În procesul de prăjire, se recomandă să îl acoperiți cu diverse condimente, aspect ce ajută și el la textura crocantă.
În cazul în care nu obișnuiți să consumați năut, puteți încerca același truc și cu cartofi prăjiți, ceapă prăjită sau biscuiți.

Citește și: Top 3 trucuri care te vor ajuta să păstrezi răcoarea în bucătăria ta, cât timp gătești! Nu o să mai renunți la ele niciodată

aroma
Schimbă-i gustul total și bucură-te de adevărata sa aromă![Sursa foto: freepik]

Citește și: Renunță la sosul de paste din comerț! Află cel mai bun truc de a îngroșa sosul de roșii, mai ceva ca la restaurant

2. Adaugă un gust fresh prin ierburi tocate

Dacă nu te împaci bine cu năutul crocant, poți alege să adaugi la hummusul tău cumpărat din comerț, o doză fresh de ierburi proaspete. Totul devine mai bun atunci presari deasupra preparatului tău, ierburile potrivite. O mână de ierburi aromatice reprezintă salvarea ta atunci când îți dorești să oferi hummusului prospețime în belșug, ceea ce completează de minune aromele sosului.

În funcție de propriile preferințe, puteți încerca prima și prima dată să adăugați deasupra puțin pătrunjel și coriandru, având arome care se potrivesc bine cu celelalte ingrediente din preparat, însă în egală măsură, puteți încerca și cu oregano sau busuioc, chiar mărar. De obicei, ierburile preferate și alese, se toacă mărunt și se adaugă deasupra hummusului, însă se pot și amesteca cu acesta, pentru a vă asigura că verdeața este răspândită pe întreaga suprafață a acestuia.
Aceasta reprezintă o reală îmbunătățire la nivel de aromă, dar și de culoare.

Citește și: Emoții URIAȘE în „Casa iubirii”! Moldo îi oferă inelul Kirei! Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în emisiune- kanald.ro

Citește și: A fost prins în Marea Britanie, prin Interpol! Criminalul a ieșit din ascunzătoare- stirilekanald.ro

gustul
Schimbă-i gustul total și bucură-te de adevărata sa aromă![Sursa foto: freepik]

3. Adaugă legume deshidratate peste sau consumă-le separat

Ținând cont că nu toată lumea prepară un hummus în casă, ci îl cumpără mai repede de la magazin, acest aspect vine la pachet și cu faptul că aroma sa nu este una tocmai plăcută, fără să fie acrișor, sărat sau picant. Astfel, pentru a aduce o reală și simplă aromă preparatului tău preferat, alege să adaugi câteva legume deshidratate, precum roșii și ardeii. Acestea doua cu siguranță pot da o intensitate reală hummusului instant, astfel încât rezultatul final să aibă note sărate, dulci și chiar afumate. Ce să mai? Îi schimbă total apariția și gustul, având și culoare, și aromă, dar și elementul cheie al gustului diferit de bun! Pentru a vă asigura că lucrurile rămân totuși simple, dar eficiente, se recomandă să tăiați legumele deshidratate pe care le-ați ales, destul de grosier și să le împrăștiați deasupra, iar în cazul în care vă doriți să le încorporați în hummus, se recomandă să le tocați ceva mai mărunt și să le amestecați în sos. Pentru un plus de savoare, puteți să folosiți și o combinație ale acestor legume, de roșii și ardei, la care puteți adăuga fără nicio problemă și anghinare sau dovlecel prăjit. Aromele diferite adaugă întotdeauna un plus preparatelor.

hummus
Schimbă-i gustul total și bucură-te de adevărata sa aromă![Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Renunță la sosul de paste din comerț! Află cel mai bun truc de a îngroșa sosul de roșii, mai ceva ca la restaurant

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Cum arată bradul spectaculos împodobit de Monica Gabor și fiica ei, Irina Columbeanu. Cele două se pregătesc de sărbători

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies