Tiramisu cu fructe de pădure, rețeta Roxanei Blenche. „Este super bun, fresh și o să impresionați familia.”

Tiramisu cu fructe de pădure, rețeta Roxanei Blenche. „Este super bun, fresh și o să impresionați familia.”
Tiramisu cu fructe de pădure, rețeta Roxanei Blenche. „Este super bun, fresh și o să impresionați familia.”

Roxana Blenche a dezvăluit rețeta de tiramisu cu fructe de pădure.

Roxana Blenche a dezvăluită rețeta unui desert perfect pentru zilele călduroase ce vor urma, astfel că a început să pregătească un tiramisu cu fructe de pădure, pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente și care se prepară foarte rapid.

𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞:

  • 5 gălbenuşuri
  • 65 g zmeură proaspătă
  • 65 g căpşuni proaspeți
  • 750 g mascarpone
  • 500 g căpşuni congelați/zmeură congelată
  • 1 pachet pişcoturi
  •  500 ml lapte
  • 300 ml frişcă lichidă
  • 200 g zahăr
  • 50 g fulgi de cocos

Cum realizează Roxana Blenche crema pentru mascarpone

Citește și: Rețeta cozonacului cu fistic și cremă de ciocolată albă a Roxanei Blenche. “Îl lăsați o noapte la rece, pentru a putea să îi scoateți miezul.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”

Aceasta a început prin a pregăti crema de mascarpone, iar după ce a terminat-o, a trecut la frișcă, pe care a încorporat-o în prima compoziție. Între timp a făcut și dulceața de căpșuni din fructele congelate, pe care a lăsat-o la răcit.  „Facem tiramisu cu fructe de pădure. Este super bun, fresh și o să impresionați familia. Avem nevoie de zmeură, căpșuni, 65 de grame, 750 de grame de mascarpone, 500 grame căpșuni congelate sau zmeură, pișcoturi, lapte, frișcă lichidă și zahăr.

Acum punem căpșunile congelate și zahăr. 10 linguri de zahăr. Punem cele cinci gălbenușuri de ou într-un mixer, adăugăm șase linguri de zahăr și le lăsăm să spumeze foarte bine. Dulceața este gata din căpșunile congelate, apoi o punem la rece. Puteți să o puneți în frigider să se răcească complet. Acum punem mascarpone peste galbenușurile de ou și amestecăm foarte bine. Scoatem compoziția cu o spatulă. Acum, că avem gata crema de mascarpone, batem frișca.
După ce  s-a bătut, încorporăm frișcă în cremă de mascarpone cu ouă și zahăr. La prăjituri amestecăm din exterior spre interior crema. Cerc complet și linie pe mijloc. Crema este gata, avem laptele, pișcoturi, iar dulceața s-a răcit, așa că facem tiramisu.”
, a povestit Roxana Blenche.

Cum face Roxana Blenche tiramisu cu fructe de pădure

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

După ce cremele sunt gata, iar dulceața s-a răcit complet, aceasta a început să facă tiramisu, astfel că a înmuiat pișcoturile în lapte, după care adăugat un strat de cremă, cel de dulceață de căpșuni, apoi încă un strat de pișcoturi, cremă, fulgi de cocos și fructe pe deasupra.  „Înmuiem pișcoturile în lapte, punem un strat de pișcoturi în vas, acum vom pune cremă, primul strat de cremă, luăm dulceața de căpșuni și adăugăm deasupra, am pus căpșunile, iar acum punem următorul strat de pișcoturi și următorul strat de cremă.

Deasupra presărăm cocos, iar acest desert este perfect pentru copii. Acum decorăm tiramisu. Luăm căpșunile, le tăiem în două și le așezăm după bunul plac, la fel facem și cu zmeura.”, a mai spus Roxana Blenche.



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Rețeta de tartă cu piersici a Roxanei Blenche. “Este așa de bună această tartă, trebuie să o încercați.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies