Ti-ar placea sa iti petreci concediul aici? Aceasta este cea mai originala casa de vacanta!


Te invitam in locul perfect in care iti poti invinge frica de inaltime.

 

Aceasta este casa construita pe marginea unei stangi. Conceputa de Modscape Concept, locuinta numita Cliff House este o casa de vacanta de cinci etaje ce se afla pe coasa Victoriei, accesibila doar de la suprafata si dotata cu un lift care ajunge la fiecare dintre etaje.
Desi este inca un concept, este indeajuns de solida. Casa este construita din module prefabricate care sunt legate unele de celalalte si ancorate de stanca in suruburi de otel.
Sursa: boredpanda.com

Aceasta este casa construita pe marginea unei stangi. Conceputa de Modscape Concept, locuinta numita Cliff House este o casa de vacanta de cinci etaje ce se afla pe coasa Victoriei, accesibila doar de la suprafata si dotata cu un lift care ajunge la fiecare dintre etaje.Desi este inca un concept, este indeajuns de solida. Casa este construita din module prefabricate care sunt legate unele de celalalte si ancorate de stanca in suruburi de otel.

 

Sursa: boredpanda.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din In City

Parteneri