Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile

Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile
Teo a trăit o poveste de dragoste superbă, dar alcoolul i-a distrus idealurile

Alcoolul distruge tot mai multe vieţi, nu doar pe ale celor care consumă astfel de băuturi, dar şi pe cele ale persoanelor care îi înconjoară şi îi iubesc. Aceasta este şi povestea Teodorei, o tânără din Bucureşti, care nu ştia cum povestea ei de dragoste se îndrepta cu paşi înceţi către dezastru.

Avea doar 21 de ani când s-a angajat la un supermarket din Capitală pentru a-şi putea plăti studiile.

Acolo l-a întâlnit pe Alex, un băiat de 19 ani care a cucerit-o de la prima vedere. Sentimentele au fost reciproce, iar relaţia lor a trecut rapid de la un simplu flirt la o dragoste pasională cu perspective de viitor. După doar câteva luni el a plecat în armată, iar ea a primit o bursă de studii în Marea Britanie.

Chiar dacă erau departe unul de celălalt, relaţia lor a rezistat şi a devenit chiar mai puternică. După şase luni, Teodora s-a întors în Bucureşti, unde iubitul ei o aştepta cu aceleaşi cuvinte pe care i le spunea cu fiecare ocazie „Ţi-am spus azi cât de mult te iubesc?”

S-au mutat împreună, şi-au cumpărat o maşină, viaţa lor părea perfectă, tot ce le lipsea pentru a forma o familie adevărată era un copil, pe care Teo şi-l dorea cu ardoare.

După ce Alex a terminat armata şi s-a angajat tot în acest domeniu, relaţia lor a început să se destrame. El a devenit distant, arogant şi a început să vină acasă puţin „prea fericit”. Alcoolul îşi făcea loc în viaţa lor puţin câte puţin.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ochii congestionaţi, cu cearcăne sau edem. Ce e de făcut şi care sunt cauzele declanşatoare

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Îţi mai aduci aminte de William Levy? Cum arată actorul de telenovele la 38 de ani

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies