Te confrunţi cu problema căderii masive a părului şi nu ştii ce să faci? Nadia De Luca, hairstylistul vedetelor, îţi propune un cocktail de vitamine pentru regenerarea podoabei capilare!


Nadia De Luca sare în ajutorul doamnelor care se confruntă cu drama pierderii masive a părului.

Nadia De Luca a fost unul dintre hairstyliştii preferaţi ai vedetelor mioritice, iar acum este o femeie de afaceri de succes, puternică, ambiţioasă şi dornică să-şi îndeplinească visurile.

Ei bine, pentru frumoasa blondă, la fel de important precum viitorul pe plan profesional este şi demersul de a le ajuta pe doamnele din jurul ei... Şi aici vorbim atât despre cele care au suferit lovituri emoţionale ce par greu de surmontat cât şi despre cele ce visează la un exterior armonios.

În urmă cu câteva săptămâni, Nadia ne-a vorbit despre o perioadă extrem de grea a vieţii ei. Femeia de afaceri a pierdut o sarcină, în luna a cincea, şi ne-a dezvăluit că a fost dărâmată.

Puternică, a făcut tot posibilul să-şi vindece rănile sufleteşti şi în acelaşi timp a reuşit să slăbească 35 de kilograme în timp record.

Astăzi, frumoasa Nadia De Luca sare în ajutorul urmaşelor Evei care se confruntă cu o problemă frecvent întâlnită, mai ales în rândul proaspetelor mămici­: căderea masivă a părului.

"Şocul emoţional provocat de pierderea sarcinii a fost atât de puternic încât mi-a căzut aproape tot parul.

Sarcina, împlinirea fundamentală a fiecărei femei! Am trecut prin această experienţă şi chiar dacă nu am reuşit sa aduc pe lume micuţa minune, am trăit experienţa maternă la fel de intens ca orice mămică.

Apogeul fericirii este experienţa de a deveni mamă, este momentul în care bucuria pune stăpânire pe sufletul fiecarei femei în parte, necondiţionat de nimic altceva decât de sentimentul matern.

Este o experienţa unica şi benefică, viitoarele mămici trec printr-un amalgam de stări de o intensitate foarte mare.

Sarcina este un proces complex, pe parcursul căruia organismul unei femei trece prin foarte multe schimbări fizice şi emoţionale.

Cele două aspecte sunt corelate sub o forma subtilă însă extrem de importantă, sistemul hormonal. Procesul hormonal este intr-o continua dinamica pe toată durata sarcinii.

Acesta este unul dintre motivele pentru care în timpul sarcinii cât şi după aceasta, pielea şi părul viitoarelor mămici suportă diverse schimbări.

Foarte multe mămici se confruntă, după sarcină, cu o mare problema, căderea masivă a parului.

Volumul şi densitatea părului alcătuiesc un aspect foarte important, estetic, dar calitatea precară a acestuia indică şi anumite dezechilibre interioare.

Un par sănătos este influenţat atât de atenţia cu care il protejăm de radicalii liberi, cât şi de îngrijirea cotidiană a acestuia. Expunerea părului la tratamente cosmetice agresive, dar şi alimentaţia şi hidratarea sunt factori foarte importanţi care influenţează aspectul şi vitalitatea podoabei capilare.

La fel de importantă este hrănirea părului din interiorul său către exterior.

Organismul nostru are nevoie de un aport nutriţional bogat în vitamine şi minerale, din acest motiv este recomandat atât pe perioada sarcinii cât şi in viaţa de zi cu zi, mai ales în anotimpul rece, să ne asigurăm că avem acces la acestea.

Recomandările din perspectiva sănătăţii părului sunt de a consuma alimente bogate în vitamina B şi totodată ca părul să fie protejat atunci când este supus stilizării sau expunerii la soare.

Vă recomand un cocktail de vitamine pentru regenerarea părului.

Iată un booster de vitamine esenţial pentru regenerarea parului:

Vitamina B1 (Tiamina) este arhitectul formării neurotransmiţătorilor de tipul serotoninei (hormonul fericirii) şi al adrenalinei (activatorul).

Vitamina B2 (Riboflavina) îmbunătăţeşte protecţia împotriva radicalilor liberi degenerând glutationul antioxidant al organismului.

Vitamina B3 (Niacina) participa la producţia de energie şi este importantă pentru reparaţia materialului genetic (ereditar)

Vitamina B5 (Acidul Pantotenic) joacă un rol foarte important în creşterea şi pigmentarea părului şi în metabolismul celulelor pielii.

Vitamina B6 (Piridoxina) ajută la construcţia şi susţinerea sistemului imunitar.

Vitamina B7 (Biotina) este indispensabilă pentru formarea hormonilor.

Vitamina B9 (Acid Folic) participă la formarea materialului genetic.

Vitamina B12 participă la alcătuirea software-ului genetic şi activează acidul folic.

Complexul de vitamine B este fundamental pentru femeile însărcinate atât pe perioada sarcinii cât şi premergător acesteia.

L-Cistina este un aminoacid care nu poate fi produs de către corp de aceea trebuie obţinut prin Nutriţie şi suplimente alimentare", a declarat Nadia.

În perioada în care lungimea şi volumul părului nu sunt tocmai mulţumitoare, Nadia ne încurajează să apelăm la extensii de păr natural, permanente sau semipermanente.

"Extensiile de păr ne ajută pe perioada de creştere şi regenerare a parului, însă acestea nu trebuie să fie invazive şi este recomandat să fie respectate trăsăturile şi nevoile personale ale fiecărei persoane in parte.

Pentru un păr rar şi scurt sunt recomandate extensii care creează volum şi lungime în funcţie de dorinţa personală, însă acestea nu ar trebui să cântărească foarte mult şi sa nu ţină scalpul sub tensiune, lasându-l să respire.

Cea mai potrivită metoda şi cea mai inedită sunt extensiile tape On. Se aplică foarte uşor, montajul are nevoie de un specialist pentru că este o metodă permanentă şi necesită intervenţia hairstylist-ului la un interval de circa patru-şase săptămâni.

Din categoria extensiilor semipermanente, recomand extensiile clip On, acestea pot fi montate cu uşurintă însă rezultatul este spectaculos. Este o metodă practică, nefiind nevoie de un specialist pe toată durata purtării lor.

Extensiile cu un standard de calitate ridicat pot fi îngrijite cu uşurintă şi acasă, urmând procedura indicată de profesionişti.

Durata lor de "viaţa" poate fi în funcţie de calitatea acestora între şase luni şi doi ani, perioadă în care părul natural se regenerează cu aproximativ 24-48 cm.

Cu ajutorul vitaminelor şi extensiilor am reuşit sa îmi recapăt din nou parul dorit", a spus frumoasa Nadia De Luca.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Şerban îşi taie sânii! Artista a recunoscut ce complexe are şi de ce şi-a operat şi nasul

ULTIMA ORĂ! Gina Pistol a făcut anunțul: ”Mă uit în fiecare zi...”

Anca Serea divorţează? A spus adevărul despre speculaţiile din presă, dar şi despre problemele de sănătate

"Cum mi-am revenit, după ce am fost înşelată". Sfaturi de la o femeie de 60 de ani, care şi-a prins soţul cu cea mai bună prietenă

10 lucruri pe care orice bărbat iubeşte să le audă de la o femeie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 4 martie 2021! Află ce zodie semnează un contract important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri