"Cum mi-am revenit, după ce am fost înşelată". Sfaturi de la o femeie de 60 de ani, care şi-a prins soţul cu cea mai bună prietenă


Dacă ai fost recent înşelată, creierul tău, probabil, este încă sub efectul şocului, iar ceilalţi nu ştiu ce să facă pentru a te ajuta. Nu poţi să înţelegeţi cum cineva îţi poatecălca în picioare încrederea, îţi poate rupe inima, îţi poate ucide credinţa în umanitate şi aşa mai departe.

Toate sentimentele pe care le simţiţi acum sunt normale, dar trebuie să continui. Trebuie să prosperi şi să supravieţuieşti, pentru că nu e sfârşitul lumii când cineva te înşală. Iată câteva sfaturi utile care te pot ajuta să te vindeci şi să fii mai puternică decât oricând. Şi eu am fost înşelată şi am supravieţuit.

1. Plângi puţin, după care decide

A fi înşelat este o chestiune serioasă şi o să simţi asta sub toate aspectele vieţii. Cel mai rău lucru pe care îl poţi face este acela de a-ţi păstra sentimentele doar în interior, deoarece, făcând asta, dai o şansă sentimentelor să te rănească dublu. Ai suferit, deci ia-ţi timp pentru a-ţi lăsa inima să plângă. Plângi şi descarcă-te în felul în care simţi cu adevărat, pentru că este primul pas spre recuperare.

De asemenea, veţi avea parte de furie, negare, confuzie şi câteva alte sentimente. Exteriorizează-te când îţi vei reveni, vei înţelege că era necesar să o faci.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri