Anca Serea divorţează? A spus adevărul despre speculaţiile din presă, dar şi despre problemele de sănătate


Anca Serea a vorbit în emisiunea Teo Show despre speculaţii care s-au făcut în presă despre divorţul de Adi Sînă. De asemenea, frumoasa brunetă a vorbit şi despre problemele de sănătate pe care le are şi motivul pentru care i s-a făcut rău.

Anca Serea este fericită şi împlinită alături de soţul ei, Adi Sînă, dar şi de cei cinci copii frumoşi pe care îi are. Anca a povestit că are câteva probleme de sănătate, şi anume că suferă de o anemie severă.

”Deocamdată...Ferească Dumnezeu! Nu! De fapt, eu nu am fost deranjată de subiect în sine. Am fost invitată la un eveniment şi nu purtam verigheta şi i-am zis domnişoarei reportere ”Uite, nu port verigheta, puteţi specula asta”. Am avut o perioadă în care nu m-am simţit foarte bine. Eu am plecat bine gătită şi nu am venit la botez, mi s-a făcut rău şi am tras maşina pe dreapta. Am o anemie destul de severă pe care am descoperit-o când aveam 19 ani jumate şi nu am descoperit care e cauza, am fost suspectă de alte chestii. Ghinionul meu e că nu pot să iau suplimente de fier, ci doar intravenos. Încerc să mă menţin bine. Înţeleg meseria oamenilor şi cumva din orice subiect trebuie să realizeze o ştire”, a povestit Anca Serea în emisiunea Teo Show.

Teo a răspuns la ceea ce a povestit Anca Serea, în legătură cu speculaţiile din presă.

”Pe mine m-au omorât din iulie până acum de trei ori. Pe facebook-ul meu, fiind în direct, o femeie mi-a scris că îi pare rău că am murit”, a completat Teo.

Întrebată care este regretul ei, dar şi să spună ce înseamnă dragostea de mamă într-o singură propoziţie, Anca Serea a răspuns: ”Ca mamă fac multe greşeli. Cel mai mare regret este că nu petrec cât mai mult timp cu ei (copiii). Dragostea de mamă într-o propoziţie...sunt totul pentru mine”, a spus Anca Serea.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Livian de la Puterea Dragostei, reacție după ce Bianca a fost criticată pentru numărul bărbaților din viața ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri