Tânăra aceasta îl iubeşte enorm pe Jador! Şi-a tatuat numele lui de scenă pe încheietura mâinii stângi! FOTO!


Tânăra aceasta îl iubeşte enorm pe Jador! Şi-a tatuat numele lui de scenă pe încheietura mâinii stângi! FOTO!


In articol:

Jador nu este doar un fost concurent al emisiunii Puterea Dragostei ci şi unul dintre cei mai iubiţi artişti de pe plaiurile mioritice. Piesle lui au zeci de milioane de vizualizări,iar ultima lansată, "Mireasa", a reuşit performanţa de a staţiona mai bine de două săptămâni pe primul loc în "trending" şi a ocupat locuri fruntaşe în acelaşi clasament din Spania şi Germania.

Lesne de înţeles că protagonistul nostru are şi foarte multe fane înfocate care ar face orice să-l întâlnească pe bărbatul visurilor lor. Îi trimit scrisori, mesaje de dragoste pe instagram, cereri în căsătorie, cadouri, ba chiar unele mai îndrăzneţe îi fac şi propuneri indecente la spectacole.

Citeste si: Jador, declaraţii BOMBĂ despre Andreea Mantea! A spus TOT adevărul după ce a plecat din casă!

O domnişoară însă a reuşit să iasă cu adevărat în evidenţă în urmă cu puţin timp. Tânăra a vrut să arate că este cea mai mare admiratoare a lui Jador, aşa că, fără ezitare, şi-a tatuat numele cântăreţului pe încheietura mâinii stângi, apoi a urcat o poză cu rezultatul pe reţelele de socializare.

Jador ţine foarte mult la fanii lui şi are o relaţie specială cu aceştia

" Dragii mei "jadorasi"!!OCEANUL MEU!!Astăzi vreau să mă deschid puțin în faţa voastră, în faţa tuturor...În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru susținerea de care ați dat dovadă, pentru loialitatea voastră faţă de mine, pentru simplul fapt că mă iubiți așa cum sunt...Ştiu că am am unele defecte...dar voi niciodată nu m-ați judecat pentru asta... Din contră ați rămas alături de mine, m-ați susținut indiferent de situaţie, știu că poate nu v-am mulțumit de fiecare dată...dar

știți destul de bine că voi mereu aveți acel loc special în inima mea, acel loc pe care nimeni nu vi-l va lua...știți că de fiecare dată gândul meu este la voi, la familia pe care am reușit sa o fac, o familie enormă, unită, loială și sinceră...poate sunteți primii cărora le-am dat ocazia să mă cunoască cu adevărat, să ştie cum sunt eu în spatele camerelor...sunt foarte mândru de ce am obținut, de oameni frumoși și speciali care sunt mereu lângă mine...cuvintele sunt de prisos...nu cred că aş putea găsi acele cuvinte destul de mărețe, magice, speciale în care să vă pot descrie tot ce simt....dar voi știți destul de bine acest lucru, pentru că ma cunoașteți, știți ce fel de persoană sunt...vă mulţumesc că în momentul când am fost pus la zid, criticat poate in cele mai urâte moduri...voi ați fost acolo, lângă mine...mulţumesc că în momentul în care pur și simplu am vrut să cedez, să clachez, voi din nou ați fost acolo...mi-ați redat încrederea în mine, m-ați ridicat pur și simplu prin iubirea de care ați dat dovadă...Vă mulţumesc că ați plâns când a fost cazul,ați râs alături de mine, mă bucur că am ajuns să mă cunoașteți așa de bine încât am reușit stările mele sufletești să vi le transmit şi vouă.....aş putea scrie ore în șir și tot nu ar fi de ajuns...Așa mă rezum la ce este mai important....VĂ IUBESC, RESPECT pentru tot ce ați făcut, faceți, veţi face pentru mine...Ştim că împreună vom trece și prin foc dacă e nevoie....și vom ajunge acolo unde ne propunem!!!Haideţi să dăm dovadă că suntem puternici, de neînvins și că obținem tot ceea ce ne dorim prin muncă cinstită şi prin eforturile noastre...", este mesajul emoţionant de iubire şi recunoştinţă al lui Jador pentru fanii şi susţinătorii lui.

 

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!


Abonează-te pe

Citește și:

Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"

Dumnezeule, cum a fost surprinsă Simona de la Puterea Dragostei pe stradă! Uite cât de sexy era şatena! FOTO EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este MARIUS PANCU. Biografie: carieră, viață personală, hobby-uri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri