Jador, declaraţii BOMBĂ despre Andreea Mantea! A spus TOT adevărul după ce a plecat din casă!


Unul dintre cei mai cunoscuți concurenți de la Puterea dragostei a plecat acasă.


In articol:

Andreea Mantea a anunțat, seara trecută, cine părăseşte show-ul Puterea Dragostei. După ce a spus că Andreea Pirui este concurenta care câştigă 1500 de euro, prezentatoarea emisiunii a precizat că regulile s-au schimbat și că va pleca acasă concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Astfel, Bogdan, concurentul cel nou, a fost eliminat, iar Paula, care spera să iasă în această ediție, a rămas în casă.

„Îmi pare rău că plec”, a declarat Bogdan.

Însă Bogdan nu a fost singurul care şi-a luat "rămas bun". Așa cum a anunţat în urmă cu câteva zile, Jador, cel mai popular băiat din casă, a părăsit competiţia pentru a-și rezolva unele probleme de sănătate, și a ținut să le transmită un mesaj colegilor săi.

Ce l-a anunțat Andreea Mantea pe Jador?

Când am zis că plec, nu am glumit. Sănătatea mea este primordială. Aș vrea să spun câteva cuvinte. Perioada nu va fi una scurtă, va fi una lungă. Există posibilitatea să nu mai vin. Vreau să vă zic mulţumesc că m-ați acceptat cu bune și cu rele, că eu sunt mai negru. Vreau să îmi iau rămas-bun”, a spus, emoţionat, Jador, iar Andreea Mantea a intervenit imediat.

Poți merge liniștit să îți rezolvi problema de sănătate”, a replicat Andreea Mantea, care îl așteaptă însă pe solist să se întoarcă, cât mai repede, în casa dragostei.

Contactat de reporteri şi întrebat cum se simte şi când se va întoarce în casa Puterea Dragostei, Jador a răspuns, ca de obicei, cu sinceritate.

"Am nevoie de odihnă! După cum ştiţi, am probleme de sănătate şi trebuie să am mai multă grijă de mine. Mă gândesc mereu la "jadoraşii" mei care-mi scriu că sunt îngrijoraţi şi că abia aşteaptă să mă vadă din nou, în formă maximă, la emisiune. Fanilor şi susţinătorilor, adică prietenilor mei, le spun că toate gândurile lor bune îmi dau o energie extraordinară. Trebuie să mărturisesc şi că îmi va fi dor de colegi şi, bineînţeles, de doamna Andreea Mantea. Este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, cu un suflet minunat. Am avut multe de învăţat de la ea şi mă bucur enorm că am cunoscut-o. Este o femeie desăvârşită, un model de urmat pentru tinere", a declarat îndrăgitul artist.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri