Pozele cu care Mariana de la Puterea Dragostei a făcut senzație! S-a îmbrăcat ca un ”iepuraș” din revistele pentru bărbați


Încă de la venirea sa în casa Puterea Dragostei, Mariana a făcut senzație, mai ales că și-a etalat titlurile de Miss pe care le-a câștigat.


In articol:

 

Mariana de la Puterea Dragostei a reușit să se certe cu multe dintre concurentele din casă, iar Larisa a mărturisit că a vrut să părăsească emisiunea chiar din cauza acesteia. Totuși, deși fetele din casă nu o plac, Mariana a reușit să obțină voturile celor de acasă, ea este în această săptămână ”liderul casei” după ce în gala de sâmbătă a ieșit favorita publicului.

Mariana este extrem de activă în mediul online, în ultima perioadă, postând multe filmulețe cu ea. Până să intre în casa de la Puterea Dragostei, Mariana posta însă poze cu ea în ipostaze sexy.  Câteva poze au atras și atenția fanilor emisiunii Puterea Dragostei. Este vorba despre imagini, publicate în urmă cu câteva zile, în care Mariana este îmbrăcată ca un iepuraș, costumație specifică fetelor care apăreau într-o celebră revistă pentru bărbați.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre iubitul Ralucăi de la Puterea dragostei! Care a fost motivul care s-a împăcat cu ea după un în care a preferat să nu o mai vadă

Citeste si: Jador îi dă lovitura de grație Siminei! Ce a făcuit cântărețul după ultimatumul dat de fosta sa iubită de la Puterea dragostei

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Mariana de la Puterea Dragostei spune că e generoasă și iertătoare

Mariana Susarenko  are 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare.

Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel. 


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Scandal uriaș între Bogdan Mocanu și Adelin, fostul concurent de la Puterea Dragostei! Totul a pornit de la Ștefania

Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!

Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador! ”Nu voi mai vorbi cu el”


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri