Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"


În urmă cu câteva zile, Simina de la Puterea dragostei a plecat din casa lui Alex Zănoagă 


In articol:

Șoc la Puterea dragostei! Unul dintre cele mai solide cupluri din sezonul 1, Simina-Alex Zănoagă,  a trecut prin momente grele. Mai mult, s-a ajuns chiar și la o despărțire temporară între cei doi tineri, semn că situația a fost una serioasă și nicidecum doar un foc de paie. 

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, după ce bruneta a fost deranjată de atitudinea iubitului ei la un joc de... cărți. "M-a supărat faptul că nu a ținut cont de mine și de felul meu de a fi, în condițiile în care, vorbisem pe această temă și în urmă cu 24 de ore. Sincer, atât de tare m-a afectat cearta, încât, am ales să plec și să nu mai vin acasă", a declarat Simina într-un live.

Citeste si: ȘOC pentru Livian la Puterea Dragostei! Bianca, în ipostaze apropiate de Bogdan Mocanu! Bărbatul va lua foc când va afla ce spune îndragitul concurent din show despre iubita lui!

Simina de la Puterea dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă? ”M-am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la iubitul meu”

Foștii concurenți ai show-ului amoros prezentat de Andreea Mantea aveau să detalieze și cum s-au derulat lucrurile în perioada în care au stat separați.

Simina de la Puterea Dragostei s-a despărţit de Zănoagă și, în premieră, a spus și ce a determinat-o totuși să revină într-un final la sentimente mai bune. ”Eram atât de nervoasă, încât am plecat de acasă. Am fost cu Raluca, am mâncat, a trecut timpul, și apoi am dormit la o prietenă. A două zi, m-am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la Alex. Am primit unul, dar nu am să îl spun, prefer să fiu superstițioasă, cert este că în acel moment, am realizat că greșeam și am revenit acasă", a declarat Simina, în timp ce Alex a recunoscut că în acea seară, de supărare, s-a dus în club cu două prietene."Nu am vrut să stau singur, am lăsat-o pe iubita mea să se liniștească, apoi, am vorbit la telefon. Am realizat imediat că trebuie să trecem peste probleme, fiindcă ne iubim foarte mult", a povestit și bărbatul.

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost roşcată şi brunetă! FOTO!

"Despre Jador nici nu mai vreau să discut. Este un capitol încheiat de mult timp pentru mine. Nu există nimic între noi, iar subiectul acesta chiar nu-şi mai are rostul!", a mai spus Simina.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri