Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!

Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!
Ella, declaraţii ŞOC despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri incredibile! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! EXCLUSIV!

Ella, prima declaraţie despre Bogdan Mocanu, după ce a ieşit din casă! Tânăra a făcut dezvăluiri şoc!

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în urmă cu mai bine de o lună, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 135.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Ella, prima declaraţie despre Jador, după ce a ieşit din casă! "Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez"

Imediat după ce a ieşit din casă, Ella a reuşit să-şi şocheze susţinătorii mărturisindu-le, în câteva mesaje, că are încă sentimente foarte puternice pentru Jador şi că nu i-ar face niciodată vreun rău solistului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

" Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador. Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Ştiu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp. Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez", a scris frumoasa brunetă.

Ei bine, se pare că la doar câteva săptămâni după această declaraţie, gusturile brunetei în materie de bărbaţi s-au schimbat. Ella nu mai vorbeşte în termeni laudativi despre Jador ci despre cel mai bun prieten al acestuia, Bogdan Mocanu.

Întrebată pe cine preferă dintre Jador, Mocanu şi None, protagonista noastră a spus că, negreşit, pe Bogdan Mocanu pentru că este un băiat" bun, sincer, corect şi respectuos" şi a precizat şi că se înţelege foarte bine cu acesta.

În acelaşi live, Ella a fost întrebată dacă vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei." Da, ce să zic? Surpriză! Cine ştie? Niciodată să nu spui niciodată", a spus bruneta.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” face victime printre concurenții din acest sezon al show-ului! ”Nu i-aș spune nu…”

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies