Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!
Toată lumea ştie cum arată Simina Loica, dar uite cât de sexy şi frumoasă este fosta iubită a lui Zănoagă! E superbă! FOTO!

Alex Zănoagă a avut o iubită foarte sexy înainte să fie cu Simina! Uite cum arată bruneta!

Simina şi Alex Zănoagă formează un cuplu de mai bine de cinci luni şi au planuri serioase pentru relaţia lor. Cei doi susţin că se iubesc foarte mult deşi cârcotaşii şoptesc că frumoasa brunetă ar mai avea sentimente şi pentru fostul ei iubit, Jador.

Ei bine, dacă despre legătura amoroasă dintre îndrăgitul solist şi cea pe care o iubeşte în continuare s-a tot vorbit, puţini mai ştiu că şi Alex a avut o idilă scurtă, în urmă cu opt-nouă luni, în casa celui mai tare show matrimonial al momentului.

Citeste si: Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Alex Zănoagă a avut o iubită foarte sexy înainte să fie cu Simina! Vezi de ce s-a despărţit de aceasta!

Tânărul a fost îndrăgostit de superba Andreea Curiman, dar relaţia lor a fost de scurtă durată şi s-a rezumat doar la câteva săruturi, fosta concurentă de la Puterea Dragostei ajungând rapid la concluzia că ea şi Zănoagă nu sunt compatibili.

Trebuie să-i dăm Caezarului ce-i al Caezarului şi să recunoaştem că Alexandru are gusturi foarte bune în materie de reprezentante ale sexului frumos, atât fosta cât şi actuala fiind foarte frumoase.

Alex Zănoagă şi Simina vor să devină părinţi

Într-un interviu, Simina a declarat că nu este gravidă, dar că îşi doreşte mult să devină mamă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Reporter: Ce planuri au Alex și Simina după Puterea dragostei?

Simina: Ne vom muta împreună. Vrem să facem ceva împreună. El vrea să-și deschidă o frizerie, eu oricum puneam gene, unghii...

Zănoagă: Ne deschidem împreună o afacere.

Citeste si: Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Simina: Îmi doresc foarte mult un copil.

Zănoagă: Și eu sunt pregătit.

Simina: Am încercat! Încercăm să facem un bebe. Îmi doresc mult un copil. Suntem împreună de patru luni. Sunt sigură că ne vom descurca. Întotdeauna m-am descurcat, nu am avut nevoie de ajutorul părinților mei. Cred că și acum mă voi descurca.

Zănoagă: Ne putem distra și dacă vom avea un copil.

Simina: Am discutat despre cum se vor schimba distracțiile după ce vom avea un copilaș.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies