Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!


Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante!


In articol:

Bogdan Mocanu, câştigătorul primului sezon al show-ului "Puterea Dragostei", cea mai urmărită emisiune matrimonială din România, a ajuns foarte repede la inimile publicului. Pe lângă calităţile fizice incontestabile, care au atras imediat atenţia, protagonistul nostru s-a remarcat graţie umorului, sincerităţii şi, nu în ultimul rând, datorită respectului pe care l-a arătat mereu în relaţionarea cu fetele din casă.

Chiar şi în situaţii în care poate ar fi fost justificat să răbufnească, Bogdan şi-a păstrat cumpătul şi a preferat să detensioneze atmosfera cu nişte remarci spirituale.

De data aceasta însă, concurentul se regăseşte într-o postură extrem de ciudată şi delicată pentru un bărbat. Tânărul este nevoit să infirme public faptul că ar fi avut relaţii intime cu Bia, după afirmaţiile şocante ale brunetei.

Citeste si: Mădălin None de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? E superbă! Poza care le-a pus pe jar pe fanele acestuia!

Într-o declaraţie BOMBĂ, care nu lasă loc de interpretări sau de semne de întrebare, Bogdan spune, clar şi cu argumente solide, că Bianca ar minţi des, în multe privinţe, cu scopul de a ieşi în evidenţă, dar şi din dorinţa de a se întoarce în casa Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! "Promit că nu voi fi omul bun care ajunge să fie luat de prost"

" Îmi place să cred că discreţia mă caracterizează însă la fel şi faptul că sunt un bărbat asumat. Nu am mai fost pus în poziția în care trebuie să infirm faptul că aş fi avut relații intime cu o persoană, după cum se interpretează din relatările Biei, însă aparent chiar toate au un început!
Dacă nu era destul, am aflat ca prin patul meu e posibil să mai fi trecut şi

Larisa Judele şi de asemenea în timp ce încercam să o cuceresc pe Andra, noua concurentă, aş fi sunat-o pe Ana.. Cum am spus, sunt un bărbat asumat, am sunat-o pe Ana în clipe de ale mele mai grele, dar la acel moment nici nu aveam idee că Andra va intra în casă. Iar legat de Larisa, probabil am avut amândoi amnezie, pentru că nu ne amintim nici pe departe povestea aşa cum a relatat-o Bia.

În concluzie, Bia, un personaj controversat, intr-un sens negativ se pare, din păcate, se agață de subiecte picante, iar dacă nu are, le inventează, aşa cum a făcut şi cu "crush-ul" spontan pentru Livian, pentru a avea vizibilitate şi pentru a încerca să devină virală, eventual pentru a avea pretext de a reintra în Casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Jador face dezvăluiri ULUITOARE! Uite pe cine iubeşte cu adevărat artistul! A mărturisit tot! "Cuvintele sunt de prisos"

 

Nu a fost problema mea, până când nu m-a tras în această "inducere în eroare a publicului", cum o numește ea într-o conversaţie ulterioară cu Larisa, care o trage la răspundere.

Am observat că, mai nou, vorbeşte şi despre alţi concurenţi cărora le atribuie relaţii fictive. Se pare că afirmaţiile nefondate, care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea sunt specialitatea ei. Spune că între Jador şi Paula ar fi ceva, dar desigur şi de această dată minte, să iasă în evidenţă. Când i-a cerut Paula explicaţii, a răspuns, cu nonşalanţă, "eram nervoasă, trebuia să zic şi eu ceva". Pe ea nu o interesează în ce situaţii îi pune pe ceilalţi atâta vreme cât e în centrul atenţiei.
Acum ca sunt în subiect, sper din suflet, pentru binele ei, dacă se reîntoarce, sa vină cu intenţii sincere, altfel, de data asta, eu voi fi cel care intră în detalii reale şi să le numim...nefavorabile pentru ea.
Promit că nu voi fi omul bun care ajunge să fie luat de prost", a declarat Bogdan Mocanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini! FOTO EXCLUSIV!

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri