Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!


Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! Uite ce a scos-o din minţi!


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate concurente din casă. Superbă, dar vulcanică şi agresivă, şatena a lovit câteva foste colege, dar şi pe unii dintre bărbaţii cu care a avut o relaţie.

Cu toate acestea, firea copilăroasă şi umorul au scos-o basma curată din toate situaţiile delicate, protagonista noastră având sute de mii de susţinători care îşi doresc să o vadă din nou în casa din Istanbul.

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

Ei bine, deşi are o relaţie specială cu fanii ei şi a mărturisit că celebritatea i-a adus contracte de imagine avantajoase, de curând Roxana a văzut şi faţa mai puţin plăcută a faimei.

Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! "Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine"

Frumoasa şatenă a surprins câţiva oameni când o pozau în timp ce mânca, iar alţii, de-a dreptul deplasaţi, i-au făcut fotografii...la toaletă. Vă imaginaţi probabil că "amazoana" nu a trecut cu vederea aceste gesturi, tânăra făcând o adevărată criză de nervi.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

"Da, este ok să facem o poză, 10,20, dar să-mi faceţi poze şi când merg la baie şi când mănânc şi când fac mai eu ştiu eu ce...Pe bune? Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine. Ce pot spune este doar atât: vă rog eu să aveţi viaţa voastră personală şi lăsaţi-mă dracului să mănânc calmă şi pe chill, aşa cum ştiu eu şi să mă c.c liniştită! Zic!", a tunat şi a fulgerat Roxana.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri