Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!


Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! Uite ce a scos-o din minţi!


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai controversate concurente din casă. Superbă, dar vulcanică şi agresivă, şatena a lovit câteva foste colege, dar şi pe unii dintre bărbaţii cu care a avut o relaţie.

Cu toate acestea, firea copilăroasă şi umorul au scos-o basma curată din toate situaţiile delicate, protagonista noastră având sute de mii de susţinători care îşi doresc să o vadă

din nou în casa din Istanbul.

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

Ei bine, deşi are o relaţie specială cu fanii ei şi a mărturisit că celebritatea i-a adus contracte de imagine avantajoase, de curând Roxana a văzut şi faţa mai puţin plăcută a faimei.

Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi pe stradă! "Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine"

Frumoasa şatenă a surprins câţiva oameni când o pozau în timp ce mânca, iar alţii, de-a dreptul deplasaţi, i-au făcut fotografii...la toaletă. Vă imaginaţi probabil că "amazoana" nu a trecut cu vederea aceste gesturi, tânăra făcând o adevărată criză de nervi.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre cearta cu Jador! "M-a împins" Vezi ce s-a întâmplat între cei doi! EXCLUSIV!

" Da, este ok să facem o poză, 10,20, dar să-mi faceţi poze şi când merg la baie şi când mănânc şi când fac mai eu

ştiu eu ce...Pe bune? Sunteţi penibili, băi, sau, scuzaţi-mă, obsedaţi de mine. Ce pot spune este doar atât: vă rog eu să aveţi viaţa voastră personală şi lăsaţi-mă dracului să mănânc calmă şi pe chill, aşa cum ştiu eu şi să mă c.c liniştită! Zic!", a tunat şi a fulgerat Roxana.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se ocupă CU ADEVĂRAT Roxana de la Puterea Dragostei? Vezi ce activitate îi aduce bani frumoşi şatenei! E un business de viitor! EXCLUSIV!

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

E incredibil ce se întâmplă între Cătălin Botezatu şi Roxana de la Puterea Dragostei! Uite ce au declarat unul despre celălalt! Asta ar fi bomba anului! EXCLUSIV!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri