Cu ce se ocupă CU ADEVĂRAT Roxana de la Puterea Dragostei? Vezi ce activitate îi aduce bani frumoşi şatenei! E un business de viitor! EXCLUSIV!


Roxana de la Puterea Dragostei a pus pe picioare o afacere de succes! Vezi cu ce se ocupă frumoasa şatenă!


In articol:

Roxana a devenit, de câteva luni, muza numărul 1 a cântăreţilor de manele şi de muzică populară din ţară. Aceasta a primit oferte să joace în mai multe videoclipuri, după succesul înregistrat în clipurile lui Alessio şi Culiţă Sterp. Piesele au fost pe locul întâi şi doi în trending, pe youtube, iar artiştii spun că Roxana are un aport important la această realizare şi, în plus, că le poartă noroc.

Mai mult decât atât, chiar dacă nu mai formează un cuplu, Roxana şi Iancu Sterp au în continuare o prietenie strânsă şi un parteneriat fructuos în afaceri care funcţionează din ce în ce mai bine.

Citeste si: Veste şoc la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu vrea să se împace cu Roxana? Vezi ce condiţii i-a pus tânărul frumoasei şatene!

Roxana de la Puterea Dragostei a pus pe picioare o afacere de succes! "Protagonista noastră are aproape 370.000 de urmăritori pe contul oficial de instagram"

Aceştia promovează brand-uri de haine, de accesorii, restaurante, cluburi, dar şi alte business-uri, contracte avantajoase care le aduc sume considerabile în conturi.

Potrivit surselor noastre, Roxana se află pe un loc fruntaş în topul celor mai bine plătite foste concurente de la Puterea Dragostei în colaborările de imagine, şatena cu ochii verzi-albaştri ieşind în evidenţă atât prin frumuseţe şi sex appeal cât şi graţie sincerităţii, exuberanţei, energiei şi umorului ei inconfundabil.

Citeste si: Mesajul BOMBĂ al Roxanei pentru Bogdan Mocanu! Nu ai crezut-o capabilă să-i spună aşa ceva! "Nu mai există" EXCLUSIV

Protagonista noastră are aproape 370.000 de urmăritori pe contul oficial de instagram, zeci de mii pe facebook şi o sumedenie de pagini realizate de susţinătoarele ei cu care are o relaţie specială.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri