Mesajul BOMBĂ al Roxanei pentru Bogdan Mocanu! Nu ai crezut-o capabilă să-i spună aşa ceva! "Nu mai există" EXCLUSIV


Roxana Buzoiu spune clar că nu și-ar mai dori o relație cu Bogdan Mocanu, întrucât, în aceste momente, totul îi desparte

Roxana Buzoiu a încheiat socotelile cu Bogdan Mocanu după ce primul sezon de la Puterea dragostei a luat sfârșit! Tânăra a decis că este momentul să își vadă de viața ei și să nu se mai gândească deloc la trecut!

”Consider că povestea noastră, așa cum a fost ea, cu suișiri și coborâșuri, s-a terminat. A fost frumos, dar... nu a fost să fie pentru totdeauna. Recunosc, am încercat, la un moment dat, să o iau de la capăt cu Bogdan, dar am constatat că nu se mai poate. Dacă am fi iar împreună, cu siguranță, ar fi mult prea multe reproșuri și de o parte și de cealaltă, și nu ar merge pe termen lung”, a dezvăluit frumoasa femeie într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Citeste si: De ce simt bărbaţii nevoia să înşele? Cercetătorii au dat explicaţia pe care o aşteptau toate femeile!

Citeste si: Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul

Citeste si: Misterul betoanelor din curtea lui Gheorghe Dincă s-a deslușit? Ce spune cuscrul lui despre ”gropile terorii”

Roxana a renunțat definitiv la Bogdan Mocanu după Puterea dragostei ”Nu mai există pentru mine”

O dovadă clară că Roxana a renunțat definitiv la Bogdan Mocanu după Puterea dragostei este aceea că fosta concurentă din show a eliminat căile de comunicare cu bărbatul din Bârlad. ”Să știe toată lumea, pentru a nu mai exista discuții care să lase loc de interpretări. Noi doi nu vom mai fi niciodata împreună! L-am blocat peste tot, pe facebook, pe instagram, pe WhatsApp, gata...! Nu mai există pentru mine”, a conchis Roxana Buzoiu pentru kfetele.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri