Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman


Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturităţii. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba şi literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Structura subiectelor de la Simulare Bacalaureat 2017 – Limba şi literatura română:

Subiectul I: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul I (comun tuturor filierelor, profilurilor şi specializărilor) e ca support un text non-literar, memorialistic, epistolar, jurnalistic, juridic-administrativ, ştiinţific, argumentativ, din domeniul audio-vizualului, la prima vedere şi este alcătuit din doi itemi: un item semiobiectiv de tip întrebare structurată (A) şi un item subiectiv tip eseu (B).

Subiectul II: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul al II-lea (comun tuturor filierelor, profilurilor şi specializărilor) are ca suport un text literar (epic, liric sau dramatic) la prima vedere şi constă într-un item subiectiv de tip întrebare cu răspuns scurt

Subiectul III: Precizări de la Ministerul Educaţiei/ Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare: Subiectul al III-lea (diferenţiat în funcţie de filieră, profiluri şi specializări) constă în elaborarea unui eseu structurat şi vizează aspecte de analiză tematică, structurală, stilistică a operelor literare studiate ce aparţin

autorilor canonici, curentelor culturale/ literare, perioadelor, speciilor literare şi/sau tipurilor de texte menţionate în programa de bacalaureat.

Mai multe aici.


Abonează-te pe

Citește și:

De ce fac barbatii sex? Raspunsul te va soca!

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Ce secrete au vegetarienii pentru un sex spectaculos

Lucruri pe care barbatii nu ti le vor spune niciodata despre sex!

Imbratisari, mangaieri si discutii! 7 lucruri pe care sa le faci cu partenerul dupa o partida de sex

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum să scapi de căderea părului? Prepară tratamentul în bucătăria ta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri