Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman


Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturităţii. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba şi literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. De anul acesta, ministerul Educaţiei a introdus o nouă procedură pentru simularea de BAC 2017 la limba română clasa a XI a. Cu toate acestea, rămâne în picioare regula conform căreia se dau subiecte diferenţiate. Astfel, cei de la uman (filologie, ştiinţe sociale) vor avea subiecte diferite faţă de tehnologic şi de real (mate-info, ştiinţe ale naturii).

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Practic s-au adus schimbări în structura celor trei subiecte. Motivarea a fost faptul că Bacalaureatul clasic „promova doar memorarea şi reproducerea unei informaţii de foarte multe ori, irelevantă şi neaflată în concordanţă cu aptitudinile şi competenţele pe care un sistem educaţional al secolului XXI, ar fi trebuit să le promoveze”. Informaţia a fost oferită de Consiliul Naţional al Elevilor, care a militat pentru această schimbare.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Astfel, se pun bazele unui nou tip de Bacalaureat, care ar urma să fie susţinut de anul viitor de elevii de clasa a XII a. Iată în ce constau modificările.

Vezi subiectele pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

De ce fac barbatii sex? Raspunsul te va soca!

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Ce secrete au vegetarienii pentru un sex spectaculos

Lucruri pe care barbatii nu ti le vor spune niciodata despre sex!

Imbratisari, mangaieri si discutii! 7 lucruri pe care sa le faci cu partenerul dupa o partida de sex

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri