Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman


Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Elevii de clasa a XI a încep să se pregătească pentru examenul maturităţii. Luni, 13 martie, are loc proba scrisă la limba şi literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2017.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. De anul acesta, ministerul Educaţiei a introdus o nouă procedură pentru simularea de BAC 2017 la limba română clasa a XI a. Cu toate acestea, rămâne în picioare regula conform căreia se dau subiecte diferenţiate. Astfel, cei de la uman (filologie, ştiinţe sociale) vor avea subiecte diferite faţă de tehnologic şi de real (mate-info, ştiinţe ale naturii).

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Practic s-au adus schimbări în structura celor trei subiecte. Motivarea a fost faptul că Bacalaureatul clasic „promova doar memorarea şi reproducerea unei informaţii de foarte multe ori, irelevantă şi neaflată în concordanţă cu aptitudinile şi competenţele pe care un sistem educaţional al secolului XXI, ar fi trebuit să le promoveze”. Informaţia a fost oferită de Consiliul Naţional al Elevilor, care a militat pentru această schimbare.

Subiecte simulare Bac 2017 Romana clasa a XI a la Real si Uman. Astfel, se pun bazele unui nou tip de Bacalaureat, care ar urma să fie susţinut de anul viitor de elevii de clasa a XII a. Iată în ce constau modificările.

Vezi subiectele pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri