Simptomul de cancer pe care toate femeile il ignoră

Simptomul de cancer pe care toate femeile il ignoră
Simptomul de cancer pe care toate femeile il ignoră

Cancerul de san este o boala teribila care afecteaza milioane de femei in intreaga lume. De aceea, este foarte important sa stii care sunt simptomele sale, chiar si pe cele mai neobisnuite dintre ele.

Multe femei cauta doar nodulii de la nivelul sanilor si prea putine stiu ca ar trebui sa verifice si altceva.

Simon Smith,  consultant la Chelmsford Breast Unit and Springfield Hospital din Essex, explica ce trebuie sa faca toate femeile. Continuare AICI.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Paula Chirilă, impresionată total: ”Durerea unui părinte care aude doar diagnosticul – cancer!”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies