Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil

Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil
Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil

Mâncarea alimentelor fierbinţi poate aduce probleme grave asupra sănătăţii fiecăruia dintre noi.

"Vorbim despre cancerul de joncţiune şi cancerul scuamos. În ţările vestice, cu un nivel de viaţă ridicat, există o creştere alarmantă, din cauza bolii de reflux gastroesofagian, care este cea mai frecventă afecţiune, a adenocarcinomului de joncţiune. În alte ţări, ale Orientului, cancerul scuamos este în plină creştere; de exemplu, în Iran sau anumite zone din China, Japonia, Africa de Sud şi America de Sud. Mai intevine şi un obicei alimentar.

În anumite populaţii musulmane, bărbatul mănâncă primul. Mâncarea este adusă fierbinte. În tot acest timp, soţiile şi copiii stau şi aşteaptă până când bărbatul mănâncă primul, vorbim de mâncăruri foarte fierbinţi. Femeile şi copiii mănâncă alimentele la o temperatură mult mai acceptabilă. Acest traumatism termic, repetat luni şi ani întregi, face ca incidenţa cancerului scuamos, la bărbaţi, să fie mult mai mare decât la femei", a zis Prof.

Dr. Silviu Constantinoiu.

Sursa: DcNews.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Acest tip de cancer se dezvolta rapid si se confunda cu refluxul acid. Il poti avea fara sa banuiesti

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies