Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil

Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil
Atentie mare! Mancarea fierbinte poate duce la cancer - Cum este posibil

Mâncarea alimentelor fierbinţi poate aduce probleme grave asupra sănătăţii fiecăruia dintre noi.

"Vorbim despre cancerul de joncţiune şi cancerul scuamos. În ţările vestice, cu un nivel de viaţă ridicat, există o creştere alarmantă, din cauza bolii de reflux gastroesofagian, care este cea mai frecventă afecţiune, a adenocarcinomului de joncţiune. În alte ţări, ale Orientului, cancerul scuamos este în plină creştere; de exemplu, în Iran sau anumite zone din China, Japonia, Africa de Sud şi America de Sud. Mai intevine şi un obicei alimentar.

În anumite populaţii musulmane, bărbatul mănâncă primul. Mâncarea este adusă fierbinte. În tot acest timp, soţiile şi copiii stau şi aşteaptă până când bărbatul mănâncă primul, vorbim de mâncăruri foarte fierbinţi. Femeile şi copiii mănâncă alimentele la o temperatură mult mai acceptabilă. Acest traumatism termic, repetat luni şi ani întregi, face ca incidenţa cancerului scuamos, la bărbaţi, să fie mult mai mare decât la femei", a zis Prof.

Dr. Silviu Constantinoiu.

Sursa: DcNews.roCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Acest tip de cancer se dezvolta rapid si se confunda cu refluxul acid. Il poti avea fara sa banuiesti

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies