Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, spune adevarul despre relatia ei cu Iulia Albu


Silvia Popescu, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, a dezvaluit care a fost adevarata sa relatie cu jurata Iulia Albu.

Silvia si Iulia Albu s-au tot contrat in emisiune, au fost si momente in care concurenta a iesit din platoul emisiunii suparata de cuvintele spuse de jurata, care o tot critica.

Dupa ce s-a incheiat emisiunea, iar Silvia a fost desemnata, de public, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, fosta concurenta le-a multumit celor din echipa, omitand-o pe Iulia Albu. "Multumesc Maurice, Raluca si Catalin. Multumesc Ilinca, multumesc echipei Kanal D si colegelor mele", a fost mesajul Silviei pentru juriu si echipa chiar in emisiune.

Apoi, Silvia a precizat ca ajutorul celor trei jurati a contat foarte mult pentru ea in competitie. “Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu au toata admiratia mea, iar faptul ca mi-au certificat talentul, timp de 6 luni, atat cat a durat competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, ma flateaza si ma onoreaza in egala masura”, a spus Silvia.

Citeste pe pagina urmatoare ce a declarat Silvia despre Iulia Albu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri