Shaorma de post ca la manastire. Preotul Efrem Bandarica dezvaluie cea mai gustoasa reteta a calugarilor


 

 

Preotul Efrem Bandarica de la Manastirea Dervent a oferit crestinilor de pretutindeni cateva alternative delicioase si sanatoasa, numai bune de pregatit in timpul postului, scrie WOWBiz.ro

 


O astfel de reteta si care s-a bucurat de mult succes a fost chiar shaorma de post cu fructe de mare.

 

Reteta este una foarte simpla si respecta practic toate ingredientele unei shaorme normale (ceapa, cartofi prajiti, rosii, castraveti,mustar, ketchup),  mai putin carnea.

 

 

 

In loc de carne, puteti folosi fructe de mare sau chiar soia, iar lipsa carnii abia va fi sesizabila.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri