Sfântul Ciprian, prăznuit pe 2 octombrie. Rugăciunea făcătoare de minuni


Sfântul Ciprian, prăznuit pe 2 octombrie. Rugăciunea făcătoare de minuni

Sărbătoare mare pe 2 octombrie. Ce rugăciune trebuie să spui azi.


In articol:

Pe data de doi octombrie, creștin-ortodocșii îl prăznuiesc pe Sfântul Mucenic Ciprian. Acest sfânt este cunoscut mai ales de către persoanele care s-au confruntat cu farmece ori cu blesteme, iar rugăciunea sa făcătoare de minuni i-a ajutat pe mulți oameni să depășească situații complicate.

Înainte de a propovădui viața creștină, Sfântul Ciprian era un om care se ocupa de farmece și de vrăjitorii.

În Biserica Zlătari din București se află o parte din moaștele Sfântului Ciprian.  Este vorba despre mâna dreaptă, făcătoare de minuni, așezată în partra stângă a altarului, într-o casetă de mici dimensiuni.  

Citeste si: Veste bună. Românii ar mai putea avea o sărbătoare națională! Vor sta și atunci acasă!

Citeste si: Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru

Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE pe 1 octombrie! Ce să NU faci niciodată în această zi! E păcat mare!

În urma sa a rămas rugăciunea pe care oricine care are un impas o poate rosti astăzi. Deși poate fi rostită tot timpul anului, se crede că astăzi are cea mai mare putere:

Sfântul Ciprian, rugăciune de dezlegare de farmece și blesteme


„Stăpâne Doamne lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești. Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiata, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău. Depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi. Revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor. Femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui. Acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate. Dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești.

Și dezleagă pe robul Tău (se rostește numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri toată lucrarea satanei. Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui. Și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume.

Sfântul Ciprian rugăciune continuă astfel:

Bucură-te, sfințite mucenice Ciprian, pururea slăvit!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare. Sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție. Sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte. Sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om. De animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna. În ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare.

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge, acum, lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești.
Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază. De toată boală și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputință, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptățea, trufia. Și de toate rătăcirile și greșalele, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin.’


Abonează-te pe

Citește și:

SĂRBĂTOARE MARE pe 1 octombrie! Ce să NU faci niciodată în această zi! E păcat mare!

ULTIMA ORĂ! Gina Pistol a făcut anunțul: ”Mă uit în fiecare zi...”

Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru

Sărbătoare mare duminică. Un sfânt important apare în calendar. Mulți români îi poartă numele

SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Ce să nu faci sub nicio formă de Înălțarea Sfintei Cruci! Este păcat mare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 4 martie 2021! Află ce zodie semnează un contract important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri