Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru


Blestemul cel mai puternic. Tot ce trebuie să știi despre blesteme și puterea lor, explicat de Lidia Fecioru


In articol:

Parapsihologul Lidia Fecioru a explicat, pe înțelesul tuturor, care este cel mai puternic blestem, dar și cum te poți proteja de energiile negative de care ne lovim. 

“Blestemul poate fi şi de bine, dar şi de rău. De exemplu, un blestem bun este "Să îţi dea Dumnezeu sănătate". Noi facem tot timpul incantaţii. Şi blestemul, şi urările de bine sunt incantaţii. Dacă blestemul este destinat unei persoane nevinovate, acesta se întoarce către persoana care a blestemat. La mijloc este judecata divină. Cel mai puternic blestem este cel de mamă. Acesta se îndeplineşte indiferent de situaţie. Oamenii care blesteamă la colţ de stradă sunt nişte nefericiţi. Aţi văzut că nu le merge bine. Se poate vedea pe aura, pe diagnoza destinului, dacă porţi un blestem. Blestemele de mama pot să dureze şi şapte ani. E un păcat foarte mare să blestemi. Femeile fac asta cel mai des", a spus Lidia Fecioru.

Citeste si: Singurul descântec de deochi care chiar funcţionează. Leacul din bătrâni de care puțină lume știe

Cum poți scăpa de vampiri energetici, deochi și de blesteme

Lidia Fecioru a dezvăluit modalitatea cea mai eficientă prin care poți scăpa de vampiri energetici, deochi și de blesteme. „Exista furtul de energii, care se sparge cel mai repede în plexul solar. Se poate face când omul se uită cu invidie la ține, cu răutate, dar și cu admirație. Sunt și oameni care se deoache singuri. Sunt mulți care nu conștientizează forța gândurilor. Există vampiri energetici. Cei întorși de la sân, toți sunt așa. Pe parcursul vieții, ei își dau seama de acest lucru. Pot face acest atac energetic și copiilor. Poți chiar să mori din cauza unui deochi”, a spus Lidia Fecioru.

Citeste si: Sărbătoare MARE astăzi. Cui trebuie să spui La mulți ani! Mulți români poartă acest nume!

„Eu îi învăț pe oameni o protecție. Ne imaginăm îmbrăcați într-un glob de oglindă, dar cu oglinda în afară. Atunci, orice fel de furt de energie se întoarce înapoi cu putere dublă. Asta ține si de blesteme”, a mai spus Fecioru.

Totodată, cel care a fost deochiat mai poate să își imagineze că prinde soarele în mână și-l așază pe plexul solar, acea zonă care se mai numește și creier emoțional.


Citește și:

Maia Morgenstern se retrage: "E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani"

Dr. Virgil Musta face declarații îngrijorătoare. România ar putea avea soarta Italiei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Declarația pe proprie răspundere se întoarce printre noi! În ce situații vom fi nevoiți să o completăm?

Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 octombrie 2020! Nativii zodiei Capricorn au o mare surpriză în dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri