Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa


Mod de preparare:

 

1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.

 

2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.

 

Ce se intampla daca pui o bucata de mar in supa sau ciorba! Trebuie neaparat sa afli asta!!

 

3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare. Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.

 

Citeste continuarea AICI.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri