Secretul pentru cea mai buna ciorba de perisoare! Ce sa faci ca sa-ti iasa delicioasa


Mod de preparare:

 

1. Morcovii, ardeiul, pastarnacul, gulia, patrunjelul, ceapa se curata, se spala si se taie cubulete mici. Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 l de apa si se dau la fiert.

 

2. Separat, se pun la fiert 500 ml de apa. Cand apa clocoteste, se adauga 3 linguri de orez si se oparesc doua minute. Se scurge orezul si se clateste sub jet de apa rece.

 

Ce se intampla daca pui o bucata de mar in supa sau ciorba! Trebuie neaparat sa afli asta!!

 

3. Carnea macinata, orezul prefiert, cele doua albusuri de ou, a doua ceapa tocata foarte marunt, o mana de patrunjel verde tocat foarte fin, o lingurita de paprika dulce, sare si piper se adauga si se framanta pentru a obtine compozitia pentru perisoare. Se formeaza perisoarele, de preferinta cat mai mici.

 

Citeste continuarea AICI.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri