Rugăciunea Sfintei Cruci te ajută să treci mai uşor peste probleme. Rosteşte aceste cuvinte astăzi

Creştinii ortodocşi sarbatoresc astăzi Înălţarea Sfintei Cruci. 
 
Pe 14 septembrie, credincioşii pot spune rugăciunea Sfintei Cruci, aceasta având puterea de a ne aduce liniştea interioară şi de a ne ajuta să găsim mult mai repede o rezolvare pentru toate problemele noastre. Uite care sunt cuvintele pe care trebuie să le rosteşti în această zi de sărbătoare, potrivit crestinortodox.ro.
 
Rugăciunea Sfintei Cruci
 
Să se scoale Dumnezeu, şi să se risipească vrăjmasii Lui, şi să fugă de la faţa Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topeşte ceara de faţa focului, aşa să piară demonii de la faţa celor ce-L iubesc pe Dumnezeu şi se însemnează cu semnul Crucii, zicând: Bucură-te, preacinstită şi de viaţă făcătoare Crucea Domnului, care goneşti demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, şi a călcat puterea diavolului, şi te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmaşul.
 
O, preacinstită şi de viaţă făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născatoare de Dumnezeu şi cu toţi Sfinţii, în veci. Amin.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri