Radu Ille a explicat ce face pentru ca maioneza pentru salata boeuf să nu se taie.
Radu Ille este un îndrăgit cântăreț de muzică populară, cunoscut prin stilul său etno-folcloric pe care îl abordează prin melodiile sale. Este mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de emisiunile și evenimentele la care participă, fiind sufletul petrecerii de fiecare dată când își face apariția. Pasiunea pentru muzică a început încă din perioada liceului, implicându-se în corul școlii și în dansuri populare, câștigând atunci și primul premiu de popularitate. Până să ajungă în lumea muzicii, acesta a muncit 8 ani ca miner în Hunedoara, o experiență care i-a adus ulterior mai multe probleme de sănătate la plămâni și coloană.
Cum pregătește Radu Ille maioneza pentru salata Boeuf?
Până acum, Radu Ille a postat numeroase videoclipuri prin care a arătat cum își începe diminețile și cum un smoothie verde din legume, măr verde și rădăcinoase este tot ce are nevoie pentru o zi plină de energie, fără să mai aibă nevoie de alte alimente. Acum, Radu Ille a pregătit o salată boeuf, așa că a făcut și maioneza în casă, pe care a amestecat-o cu apă plată, în loc de zeamă de lămâie, care a dus la deschiderea culorii și o altfel de consistență.
De asemenea, artistul a explicat ce face ca maioneza să nu se taie. “Ce faceți când vreți ca maioneza să nu se taie? Eu îi pun un pic de apă plată. Îi schimbă mult culoarea și textura. Unii pun lămâie, alții pun oțet. Adaug puțină sare. Pun și un mix de pui. Totul natural. Cum arată și ce aromă! Salată de boeuf! Asta o punem la frigider. Să avem poftă.”,