Secretul celei mai bune ciorbe de os, preparată de sora lui Alexandru Sautner! "Ciorba mult dorită și așteptată este gata!”

Secretul celei mai bune ciorbe de os, preparată de sora lui Alexandru Sautner!
Secretul celei mai bune ciorbe de os, preparată de sora lui Alexandru Sautner! "Ciorba mult dorită și așteptată este gata!”

Se pare că aceasta este ciorba favorită de celebrul bucătar.

Alexandru Sautner este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, de la noi din țară. Acesta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o frumoasă familie. Recent, acesta a dorit să își lase sora să împărtășească în mediul online câteva sfaturi pentru ca toată lumea să poată pregăti o rețetă delicioasă de ciorbă de os, preferată de toată familia sa. Cu alte cuvinte, s-au ales ingredientele necesare și sora celebrului bucătar s-a apucat de treabă în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok, acolo unde a arătat pașii necesari pentru rezultatul minunat al acestui preparat.

Ciorbă de os, preparată de sora lui Alexandru Sautner

Citește și: Chef Alexandru Sautner dezvăluie un truc pentru ouăle de Paște. Cum ne dăm seama că sunt fierte și potrivite pentru vopsit. „Le învârți.”

Citește și: Sfaturile pe care le oferă chef Alexandru Sautner pentru supa cremă de legume. Ce secrete trebuie să știm atunci când o preparăm? “Sigur o să vă iasă o supă mai bună decât a mea.”

Ingrediente

  • oase de porc, de la șira spinării
  • apă
  • sare
  • păstărnac, tocat cubulețe mici
  • ardei, tocat cubulețe mici
  • țelină, tocată cubulețe mici
  • morcov, tocat cubulețe mici
  • ceapă, tocată cubulețe mici
  • roșii, tăiate cubulețe potrivite
  • cartof, tăiat cubulețe potrivite
  • zeamă de varză
  • un ou
  • verdeață

Mod de preparare

  1. “Ciorba asta am învățat-o de la mama! (…)
  2. Avem nevoie de oase de porc de la șira spinării, legume, bineînțeles, și la final o să punem zeama de varză. Ăla este tot secretul la această ciorbă
  3. Aici (n.r. în oală) am pus apă cu sare și o să adaugăm oasele.
    Lăsăm oasele să fiarbă cam 20-30 de minute așa, după aceea o să adăugăm și legumele.
  4. Au trecut 30 de minute și acum revenim cu legumele. Păstărnacul, ardeiul, țelina, morcovul și ceapa. Legumele o să mai fiarbă încă 20 de minute, după care revenim din nou cu roșiile, cartoful și la final zeama de varză.
  5. Trebuie să o dregem cu ou, acum 10 minute nu se mai mișcă ciorba, pentru că se opărește oul și se lasă la fund.
  6. Să-i punem și ceva verdeață, 10 minute o lăsăm așa și ciorba mult dorită și așteptată de toți telespectatorii este gata!”, a explicat sora lui Alexandru Sautner, pas cu pas, în filmulețul postat pe contul său de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Sfaturile pe care le oferă chef Alexandru Sautner pentru supa cremă de legume. Ce secrete trebuie să știm atunci când o preparăm? “Sigur o să vă iasă o supă mai bună decât a mea.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Cine era Cristina Grossu, soția fostului campion de raliuri Greg Biffle. Toată familia pilotului a murit în cumplitul accident aviatic

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Hande Erçel iubește din nou: „Este o situație foarte nouă!” Iată cine este chipeșul bărbat care i-a furat inima celebrei actrițe

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies