Se intoarce Claudia Pavel la Exatlon in Dominicana? Andreea Mantea a facut anuntul

Se intoarce Claudia Pavel la Exatlon in Dominicana? Andreea Mantea a facut anuntul
Se intoarce Claudia Pavel la Exatlon in Dominicana? Andreea Mantea a facut anuntul

Andreea Mantea a facut o dezvaluire, aseara, la WOWbiz. In platou a fost invitat Bogdan, cel care a renuntat la competitia Exatlon, de aceea s-a discutat despre o revenire a fostilor concurenti.

Bogdan, fostul razboinic de la Exatlon Romania, a vorbit despre adevaratele motive pentru care a plecat din competitie, despre antipatii, dar si despre persoana pe care o vede castigatoare.

"Dorul de familie m-a facut sau iau decizia. Acolo stai singur, esti doar tu si cu gandurile tale. Toti avem parerile noastre, caracterul nostru. Competitia este reala si pe buna. Este greu sa rezisti. La traseu ne motivam unul pe altul si asta ne face sa mergem mai departe", a

declarat razboinicul la WOWbiz.

Citeste ce a spus Andreea Mantea despre intoarcerea Claudiei Pavel la Exatlon pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Diana Belbita i-a facut marturisiri Larisei! Cele doua s-au retras in padure, departe de grup: "Imi pare rau ca..."

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

De ce dormea Anda Adam dezbracata la Exatlon, desi stia ca este filmata? Andreea Mantea a dezvaluit adevarul: "Am intrebat-o femeie, de ce dormeai asa"

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies