Rafaela, transformare uluitoare dupa ce a fost eliminata de la Exatlon. Este de nerecunoscut

Rafaela a fost prima concurenta de la Exatlon Romania care a fost eliminata. Tanara a venit in Romania acum trei saptamani, iar acum este de nerecunoscut.

Rafaela a acceptat provocarea echipei emisiunii "TEO Show" de a fi machiata si imbracata de un profesionist.

In timpul "transformarii", Rafaela a povestit despre experienta sa in Republica Dominicana. Fosta concurenta a marturisit ca s-a adaptat greu la conditiile de acolo, mai ales la convietuirea alaturi de alte noua persoane, in aceeasi camera si la lipsa telefonului mobil, de care s-a declarat a fi "dependenta".

Rafaela, concurenta de la Exatlon care s-a intors prima din Republica Dominicana, a spus astazi, la Teo Show, ce se intampla in casa imediat dupa ce a fost nominalizata.

"Erau seri, mai ales in ultimele seri dupa ce am fost nominalizati... Ne strangeam toti pe terasa si toata lumea stia ca ma emotionau camerele si toti voiau sa ma ajute sa trec peste asta. Faceam Teo Show in fiecare seara. Radu era Teo si imi punea intrebari, iar eu trebuia sa raspund. Eu radeam, nu raspundeam la nicio intrebare, el trecea mai departe", a spus Rafaela, astazi, la Teo Show.

Tanara care a facut parte din echipa Razboinicilor a trecut printr-o schimbare de look. Cu ajutorul Cameliei, buna prietena cu Adriana Bahmuteanu, Rafaela s-a transformat intr-o adevarata printesa. Ea a fost machiata, coafata si a incercat mai multe tinute, iar schimbarea este spectaculoasa, scrie wowbiz.ro

viewscnt

Pentru tine

Parteneri