Scandal fără precendent între Andreea și Nicos! "Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport!”

Nicos si Andreea scandal Puterea dragostei

Andreea și Nicos la cuțite! Motivul, de data aceasta, este unul care i-a luat prin surprindere pe toți ceilalți concurenții de la Puterea Dragostei.

Tensiunile și nervii întinși la maxim în casa Puterea Dragostei încep să își spună cuvântul. După nominalizările concurenților emisiunii Puterea dragostei pentru favoriții săptămânii, o parte dintre ei se pare că nu au îngropat securea războiului și au început să aducă o serie de acuzații la adresa Andreei.

Motivul tuturor discuțiilor este despărțirea ce s-a produs în cuplul Seba și Andreea.

Nicos a făcut o serie de motive pentru a intra într-o ceartă cu Andreea, după ce acesta a votat-o pe Aya.

Citeste si: Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Motivându-și votul Nicos a precizat: “Am votat-o pe Aya, deoarece am fost acuzat că am venit pentru ea și eu am vrut să va arăt că nu mă interesează de ea! Asta am spus în emisiune!”

Andreea a replicat imediat și ea:" Nicos și tu mi-ai spus că ai votat cu mine pentru că era un vot nul! Nicos asta ai zis! Ai uitat când m-ai sunat? Și era și George… Când m-ai sunat în seara aceea..

(..) Ai uitat ce vorbeșți, ai și tu nevoie de lecitină?”

Nicos si Andreea scandal Puterea dragostei
Nicos si Andreea in scandal fara precendent[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicos: ”Nu vorbi cu mine când ai mâncare în gură! Eu am spus clar pe material de ce te-am votat! Și eu te-am votat pentru că ai vrut să mă pui într-o lumina proastă, că eu am vrut să fiu cu tine!” Vizibil nervos Nicos a țipat la Andreea precizând: “Un mesaj dacă arăt dau putere tuturor acuzelor pe care ți le-au adus! Un mesaj!”

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

După toate seriele de replici dure dintre cei doi concurenți, Andrada a sărit că arsă și a specificat revoltată: “Toată săptămâna Andreea … Atâta capul ne-a făcut, ne-a stresat, ne-a îmbârligat ...și uite atât ne-a făcut un cap! Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport! Nu mai pot să mai rezist pentru că mă provoacă foarte tare!”, uitându-se direct la Andreea.

Andrada si Andreea scandal Puterea Dragostei
Andrada revoltata la adresa Andreei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicos: “Păcat că a trebuit să vin într-o emisiune că să aflu ce persoane am avut lângă mine. Când era în țară… Cereale cu lapte (despre Andreea)… Vorbesc! Până să vin în această emisiune, era atat de dulcica și scumpica.. Atâta de de treaba eram eu, ce nu s-a mai întâlnit! Acuma… nu mai sunt și îmi trebuie lecitină! (…) Eu dacă arat conversațiile de pe mesaje, dau putere tuturor acuzațiilor din toată emisiunea!”

 

Citeste si: Seba a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Eu am încercat să mă controlez și să mă forțez s-o plac pe Andreea!”

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

 

Vizibil afectată de ce a precizat Nicos, Andreea menționează: “Eu chiar am recunoscut că mi-am dorit să vin în emisiunea asta! Care este problema? Eu credeam că suntem prieteni! De ce m-ai mințit? M-ai mințit că ai făcut asta, că votul este nul. Și tu pe material ai spus altceva. Tu ai spus despre mine că am venit pentru urmăritori.”

Discuțiile aprinse în casa Puterea Dragostei, se mențin datorită faptului că Andreea și Seba sunt acuzați de o strategie.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies