Scandal fără precendent între Andreea și Nicos! "Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport!”


Andreea și Nicos la cuțite! Motivul, de data aceasta, este unul care i-a luat prin surprindere pe toți ceilalți concurenții de la Puterea Dragostei.


In articol:

Tensiunile și nervii întinși la maxim în casa Puterea Dragostei încep să își spună cuvântul. După nominalizările concurenților emisiunii Puterea dragostei pentru favoriții săptămânii, o parte dintre ei se pare că nu au îngropat securea războiului și au început să aducă o serie de acuzații la adresa Andreei.

Motivul tuturor discuțiilor este despărțirea ce s-a produs în cuplul Seba și Andreea.

Nicos a făcut o serie de motive pentru a intra într-o ceartă cu Andreea, după ce acesta a votat-o pe Aya.

Citeste si: Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Motivându-și votul Nicos a precizat: “Am votat-o pe Aya, deoarece am fost acuzat că am venit pentru ea și eu am vrut să va arăt că nu mă interesează de ea! Asta am spus în emisiune!”

Andreea a replicat imediat și ea:" Nicos și tu mi-ai spus că ai votat cu mine pentru că era un vot nul! Nicos asta ai zis! Ai uitat când m-ai sunat? Și era și George… Când m-ai sunat în seara aceea..

(..) Ai uitat ce vorbeșți, ai și tu nevoie de lecitină?”

Nicos si Andreea scandal Puterea dragostei
Nicos si Andreea in scandal fara precendent[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicos: ”Nu vorbi cu mine când ai mâncare în gură! Eu am spus clar pe material de ce te-am votat! Și eu te-am votat pentru că ai vrut să mă pui într-o lumina proastă, că eu am vrut să fiu cu tine!” Vizibil nervos Nicos a țipat la Andreea precizând: “Un mesaj dacă arăt dau putere tuturor acuzelor pe care ți le-au adus! Un mesaj!”

După toate seriele de replici dure dintre cei doi concurenți, Andrada a sărit că arsă și a specificat revoltată: “Toată săptămâna Andreea … Atâta capul ne-a făcut, ne-a stresat, ne-a îmbârligat ...și uite atât ne-a făcut un cap! Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport! Nu mai pot să mai rezist pentru că mă provoacă foarte tare!”, uitându-se direct la Andreea.

Andrada si Andreea scandal Puterea Dragostei
Andrada revoltata la adresa Andreei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicos: “Păcat că a trebuit să vin într-o emisiune că să aflu ce persoane am avut lângă mine. Când era în țară… Cereale cu lapte (despre Andreea)… Vorbesc! Până să vin în această emisiune, era atat de dulcica și scumpica.. Atâta de de treaba eram eu, ce nu s-a mai întâlnit! Acuma… nu mai sunt și îmi trebuie lecitină! (…) Eu dacă arat conversațiile de pe mesaje, dau putere tuturor acuzațiilor din toată emisiunea!”

 

Citeste si: Seba a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Eu am încercat să mă controlez și să mă forțez s-o plac pe Andreea!”

 

Vizibil afectată de ce a precizat Nicos, Andreea menționează: “Eu chiar am recunoscut că mi-am dorit să vin în emisiunea asta! Care este problema? Eu credeam că suntem prieteni! De ce m-ai mințit? M-ai mințit că ai făcut asta, că votul este nul. Și tu pe material ai spus altceva. Tu ai spus despre mine că am venit pentru urmăritori.”

Discuțiile aprinse în casa Puterea Dragostei, se mențin datorită faptului că Andreea și Seba sunt acuzați de o strategie.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Horoscop weekend 4 - 5 decembrie 2021. Află ce zodie are succes pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri