Şapte trucuri pentru ca un bărbat să fie LEŞINAT după tine

Şapte trucuri pentru ca un bărbat să fie LEŞINAT după tine
Şapte trucuri pentru ca un bărbat să fie LEŞINAT după tine

Tocmai ai cunoscut un bărbat care te dă pe spate. Minunat. Aţi ieşit de câteva ori în oraş, dar ai vrea să fie al tău pentru totdeauna (sau măcar o perioadă mai lungă te timp). Doctorul Pam Spurr notează câteva sfaturi în publicaţia engleză "The Sun" despre cum să-i captezi atenţia unui bărbat, fără a părea disperată.

Cuvintele perfecte

Cuvintele pe care le foloseşti atunci când eşti cu el sunt cruciale. Atenţia verbală este importantă chiar dacă poate ţi se pare că nu are vreo importanţă.

Ei bine, atunci când sunteţi împreună foloseşte astfel de propoziţii: „Ce drăguţ că mi-ai adus geanta…”, „Cocktail-ul acesta e absolut divin” sau chiar „Ce loc absolut minunat” (chiar dacă nu îţi place aşa mult).

Toate aceste cuvinte frumoase pe care i le spui se vor duce direct în subconştientul lui şi se va simţi mereu bine în compania ta.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop 23 iunie 2024. Află ce zodie va face o rezervare pentru a pleca în vacanță

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies