S-a aflat! Liniile de la încheietura mâinii îți arată detalii importante despre viața ta!


S-a aflat că liniile de la încheietura mâinii, cele dintre palmă și braț, se numesc Rascette și îți arată detalii importante despre viața ta.


In articol:

Conform cercetărilor, s-a aflat că liniile curbe aflate între palmă și braț- la încheietura mâinii, poartă denumirea Rascette și îți arată detalii importante despre viața ta.

Mai mult decât atât, aceste linii îți arată inclusiv cât vei trei, deci, cu cât ai mai multe linii, cu atât vei avea o viațî mai lungă. Este important ca acestea să fie clare, și să nu aibă întreruperi. Astfel: prima linie îți arată o durată de viață între 23 și 28 de ani, a doua între 46 și 56, a doua determină că vei trăi între 69-84 de ani, în timp ce ultima, adică a patra astfel de linie, îți arată că vei trăi peste 84 de ani.

S-a aflat totul despre liniile Rascette! Îți arată detalii importante
S-a aflat totul despre liniile Rascette! Îți arată detalii importante

Citeste si: Vârsta la care femeile sunt mai atractive pentru bărbați

Deși liniile de la încheietura mâinii, cunoscute drept liniile Rascette îți arată detalii importante despre viața ta, nu multe persoane le au pe toate patru

După ce s-a aflat importanța acestor linii de la încheietura mâinii, foarte multe eprsoane au verificat numărul de linii Rascette prezente la încheietura mâinii lor și, îngrijorate, au constatat cu stupoare că au două sau trei astfel de linii. Ei bine, nu trebuie să vă panicați, pentru că prima linie este cea mai importantă, pentru că îți arată și alte detalii importante despre viața ta.

Citeste si: Neîncrederea a născut o tendință interesantă- detectivii puși pe urmele partenerului

Ce alte detalii despre viața ta, pot fi determinate cu ajutorul liniilor de la încheietura mâinii?

Astfel, după cum menționam anterior prima linie Rascette este cea mai importantă.

De ce? Ei bine, această linie are capacitatea de a-ți determina starea de sănătate astfel: dacă linia se observă cu ușurință și este adâncită, persoana care o are, poate sta liniștită- nu va avea probleme cu sănătatea și are o condiție fizică foarte bună, cu care va rămâne de-a lungul timpului.

Linia a doua arată bogăția materială pe care o persoană o va dobândi de-a lungul vieții: dacă aceasta se vede cu ușurință și pare ca un mic șant, înseamnă că vei avea o viață prosperă și te vei bucura de mulți bani.

A treia linie este cea care ține de faimă, iar dacă este dreaptă, fără întreruperi, înseamnă că persoana respectivă va fi bine văzută în societate, cu un statut important și cu capacitatea de a-i influența pe alții- astfel, a treia linie indică nu numai faima unui om ci și capacitatea sa de a fi lider, de a-i conduce pe alții.

S-a aflat totul despre liniile Rascette! Îți arată detalii importante
S-a aflat totul despre liniile Rascette! Îți arată detalii importante

Dat fiind faptul că linia a patra este destul de rar întâlnită, s-a aflat că acest lucru înseamnă că persoana care a avut noroc de ea, va avea noroc și de restul atributelor date de celalte trei linii Rascette.

Citeste si: Cât de sigură este albirea dinților? Se face acasă sau în cabinet?


Abonează-te pe

Citește și:

Vârsta la care femeile sunt mai atractive pentru bărbați

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Cât de sigură este albirea dinților? Se face acasă sau în cabinet?

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?

Macrou prăjit. Adevărul pe care trebuie neapărat să îl afli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mama Geta a fost fotografiată în timp ce avea grijă de nepoțică! Imagini emoţionante

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri