Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?

Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, va studia, în cadrul acestei serii, mesele unor vedete renumite, și va reveni cu sfaturile și completările necesare.

Am revenit, astfel, cu rubrica noastră care vizează analiza alimentară a meselor vedetelor, realizată de apreciatul nutriționist Lygia Alexandrescu. Până acum, am discutat cu nutriționistul despre Elena Ionescu, Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, iar acum a venit rândul Ilincăi Vandici.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Grațielei Duban?

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete din România, nu doar pentru atitudinea sa, ci și pentru felul în care arată. Aceasta a avut numeroase apariții publice în timpul sarcinii, ba chiar a prezentat emisiunea „Bravo, ai stil!”, până când i-a permis organismul, motiv pentru care am putut remarca evoluția fizicului acesteia, care și-a revenit extraordinar de repede după naștere.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ilinca Vandici ține postul intermitent. Oare e bine sau nu?

„Să nu fiți răi cu mine! Eu sunt sincera...” și-a început Ilinca Vandici declarația. Aceasta a povestit faptul că sare peste micul dejun, deoarece, de ceva timp, se ghidează după postul intermitent, cunoscut și ca „intermittent fasting”. Această metodă alimentară constă în a nu mânca nimic timp de 12-16 ore. „Cred că este bine să-mi las organismul să se regenereze şi să nu-i dau nimic de digerat,” a explicat vedeta, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”

În ceea ce privește masa de prânz, Ilinca Vandici optează pentru pește, vită, pui sau curcan, alături de paste, o salată sau linte. Cina sa constă într-o salată și atât! Vedeta a menționat faptul că dacă nu mănâncă salata fără carne, „cu tot felul de legume”, va adăuga ton. „Pentru mine este simplu, sănătos și mă simt foarte bine,” a povestit Ilinca Vandici.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citeste si: Povestea femeii care a slăbit în câteva luni 40 de kilograme cu ajutorul Lygiei Alexandrescu! Cum arăta atunci și cum arată acum EXCLUSIV

Verdictul Lygiei Alexandrescu- „Varianta echilibrată de program alimentar.”

După analiza declarației Ilincăi Vandici, nutriționistul Lygia Alexandrescu a dat verdictul, venind astfel cu copletările necesare. Aceasta a explicat că micul dejun, chiar dacă va fi servit mai târziu după trezire, „rămâne combustibilul necesar organismului pentru o zi plină de energie și tonus.”

Cu toate astea, specialistul a menționat faptul că postul intermitent este o variantă echilibrată de program alimentar și are o serie de beneficii importante asupra stării de sănătate.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

În urma unei diete de acest gen, Lygia Alexandrescu a declarat că s-au remarcat scăderea markerilor inflamației, a valorilor glicemice bazale, a colesterolului de tip LDL, a triglicelidelor, a ureei serice, a edemelor determinate de retenția hidrică și deopotrivă creșterea nivelului energetic pe toată perioada zilei, îmbunătățirea calității somnului și totodată cea a capacității de concentrare în timpul zilei. „Aceste beneficii s-au constatat în dieta bazată pe 50% carbohidrați, 20% proteine și 30% grăsimi,” a explicitat nutriționistul Lygia Alexandrescu.

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

Astfel, singurele sfaturi pe care specialistul i le sugerează Ilincăi Vandici, sunt: introducerea în dietă a fructelor și a legumelor- imperios necesare în dieta zilnică, consumul de pâine integrală, cartof copt și paste integrale- elemente cheie, mai mult decât obligatorii în alimentația de zi cu zi.

 Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Cristinei Şişcanu?

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies